reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja jak zaczęliśmy starania, miałam ciągle takie minimalne pęknięcia, czasem się powiększałyzaczęłam suplementować B Complex i od tamtej pory cisza :)

Ja też zawsze mogłam jeść co chcę i ile chciałam, ale też zauważyłam że albo z wiekiem, albo przez pandemie (mimo że do pracy normalnie chodziłam) niestety już tak nie mogę postępować :p Tzn dalej tak robię, ale z trochę większą rozwagą no i dopiero w tym tyg ruszyłam tyłek chociaż na spacery, żeby jeszcze bardziej nie iść wszerz... Kiedyś bardzo byłam aktywna, ale to dawno temu i nie prawda, organizm tak jechał na tym niezłym wyglądzie, ale latka lecą...i figura też :D
dlatego zaczęłam coś tam poćwiczywać w domowym zaciszu, żeby zatrzymać rozrost cielska, a dalej móc jeść 😂

Dziewczyny a jakbym chciała sobie do suplementować b complex, a biorę regularnie Puerię Uno, którą ma w składzie B6 i B12 to nie przedawkuję? 🤔😂

Załączniki

• 14efbbba-abe8-4bb1-9781-687ce8e3f5b6.jpg
    14efbbba-abe8-4bb1-9781-687ce8e3f5b6.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 67
Dobry wynik to znaczy progesteron większy niż 10 mierzony 7 dni po owulacji, to oznacza, że owu była. Potem powinien już spadać aż do <1 w pierwszy dniu nowego cyklu. A jeśli jesteś w ciąży to zamiast spadać będzie rosnąć, ale nie znając wartości maksymalnej ciężko to określić czy spada czy rośnie
Czyli jak zrobię w poniedziałek będzie 7 dzień od ow ? I np 2 dni później będzie większy to jest szansa na ciaze ?

reklama
Do góry