reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

oooo kapusta kiszona - lubię 😍 Ale ja większość rzeczy lubię, bo ja bardzo lubię jeść i próbować 😂 Mi stary kwiatów nie kupuje, kupuje mi jedzenie 😂 Ale widzę, że z wiekem już moje mogę jeść co chcę i ile chcę trochę idzie w boczki 😝
A myślałam, że tylko my tacy romantyczni. Zażyczyłam sobie na dzień kobiet kubełek z kfc 😂

reklama
Cześć dziewczyny :-)
Mam dwójkę dzieci i myślałam, że starania już dawno za mną.
W styczniu zaszłam w trzecia ciąże i niedawno ja straciłam…
Ta trzecia ciąża chociaż niespodziewana… sprawiła, że pragnę trzeciego dziecka jak niczego na tym świecie.

Starania pragnę zacząć od maja jak mi głowa i ciało odpocznie po stracie..

W każdym razie witam Was już teraz.
Jeśli macie jakieś podpowiedzi dotyczące starań chętnie posłucham.

Ściskam Was Serdecznie i życzę samych pozytywnych rozwiązań.

reklama
Co to oznacza pik? 🙈
Tutaj w slangu pozytywny test owulacyjny (wyłapuje najwyższą wartość hormonu luteinizującego), ale mi chodziło akurat o maksymalną wartość progesteronu :) po prostu bez sensu jest takie dwukrotne badanie progesteronu, bo jego wartość w trakcie fazy lutealnej najpierw rośnie a potem spada więc ciężko wywnioskować coś sensownego z dwóch pomiarów. Jednorazowa beta pod koniec cyklu da Ci więcej informacji. Możesz sobie progesteron oznaczyć razem z betą i wtedy wiadomo będzie czy należy go suplementować.

Do góry