reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

reklama
Ej dziewczyny a jak mi wyszła ferrytyna 36 to jest spoko czy źle? Niestety bez żelaza bo mi konował nie chciał skierowania dać xD
Myślę, że dobrze, jakieś tam rezerwy są :D ja w ogóle jeszcze nie spotkałam osoby, która by nie miała ferrytyny w dolnej granicy, chyba masz najwyższą o jakiej słyszałam xD a norma jest chyba do 180 czy jakoś tak

Myślę, że dobrze, jakieś tam rezerwy są :D ja w ogóle jeszcze nie spotkałam osoby, która by nie miała ferrytyny w dolnej granicy, chyba masz najwyższą o jakiej słyszałam xD a norma jest chyba do 180 czy jakoś tak
A to dziwne, bo ja praktycznie wcale nie jem mięsa i nic nie suplementuję.

Nieraz zdarzy się cykl bezowulacyjny, ale powiem Ci z autopsji, że jak się zdarzą dwa takie pod rząd, to znaczy, że tej owulacji nadal nie będzie. I niech łaź jak ja pół roku do lekarza tylko po to, żeby Ci potwierdził co miesiąc, że owulacji nie ma, tylko na następnej wizycie żądaj leków stymulujących, bo stracisz tylko czas jak ja
Idę teraz 9.03 sprawdzimy czy owulacja była, zobaczy moje wyniki. Na ostatniej wizycie wspomniał że zaczniemy stymulację i mam nadzieję, że wtedy coś ruszy 🙂

Ja w ogóle witam się w 1dc. Fajna ta ciąża była, taka nie za długa 😂 myślicie, że rodzinny uzna mi ją jako drugie poronienie? Bo chcę wysępic parę skierowań, ale tej ciąży nie potwierdził żaden lekarz
Możesz spróbować na podstawie bety ale jak hujaszek będzie to stwierdzi że to nie powód

Możesz spróbować na podstawie bety ale jak hujaszek będzie to stwierdzi że to nie powód
Mam tylko takie coś 😂
IMG_20220303_153524.jpg

reklama
Do góry