reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Hej jestem Ola lat 27 w maju będzie rok jak się staramy i nic co miesiąc miesiaczka . Staram się o pierwsze dziecko gdybym wiedziała wcześniej że to takie trudne..😒😪
Też mam na imię Ola, jestem rok młodsza i też staramy się ponad rok 😉 to jest bardzo trudne, ale nie wolno się załamać i tracić czas, idźcie do Kliniki Leczenia niepłodności i oni już zleca badania , drożność jajowodow to tak na początek , potem wezmą się za Twojego ukochanego, ja aktualnie jestem po pierwszej iui ale wczoraj przyszła @, grunt to się nie załamać!!!! Buziaki dla wszystkich dziewczyn 🙊💋

Myślę, że jednak w pierwszej kolejności zbadanie nasienia, później drożność [emoji6]
Też mam na imię Ola, jestem rok młodsza i też staramy się ponad rok [emoji6] to jest bardzo trudne, ale nie wolno się załamać i tracić czas, idźcie do Kliniki Leczenia niepłodności i oni już zleca badania , drożność jajowodow to tak na początek , potem wezmą się za Twojego ukochanego, ja aktualnie jestem po pierwszej iui ale wczoraj przyszła @, grunt to się nie załamać!!!! Buziaki dla wszystkich dziewczyn [emoji87][emoji182]

@Zazuu czy sprawdzasz też śluz podczas owu? Zaintrygowałaś mnie wczoraj tym, że owulacja wg monitoringu była z drugiej strony i parę dni później. A śluz też na to wskazywał?

W zeszłym cyklu praktycznie nie miałam śluzu. Ale zazwyczaj płodny śluz kończy mi się tuż przed owu[emoji85]
@Zazuu czy sprawdzasz też śluz podczas owu? Zaintrygowałaś mnie wczoraj tym, że owulacja wg monitoringu była z drugiej strony i parę dni później. A śluz też na to wskazywał?

Witam się w 7dpo,już po badaniach :) Zobaczymy co wyniki pokażą,od przedwczoraj mam parcie na pęcherz,czuję lewy jajnik i wiecznie bym spała..ale cycki nie urosły i nie bolą,mdłości też nie mam więc zakładam że prl nie będzie taka tragiczna,miłego tygodnia kobitki 🤗 @Chemik97 Byłaś na tej becie dziś ?

reklama
Do góry