MPAnia
Fanka BB :)
U nas -4Miłego dnia laski!
Ja już oficjalnie zaczynam odliczanie do wiosny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas -4Miłego dnia laski!
Ja już oficjalnie zaczynam odliczanie do wiosny
u mnie nawet nie wiem, ale przynajmniej słońce świeci Bo już mam dość tych wichrówU nas -4
Ja teeeż,już się zdążyłam przyzwyczaić do ciepełka choć długo nie trwało Piję własnie kawę ale coś mi się wydaje że się zaraz wpierdzielę do ciepłego łóżka Mało mi palce nie odpadły przy skrobaniu szyb..tak przywarło że 10 min mi to zajęłou mnie nawet nie wiem, ale przynajmniej słońce świeci Bo już mam dość tych wichrów
Jezu, lejeeeeeeeeeewczoraj rano postanowiłam dać ujowi nauczkę i na chama go dusiłam bez opamiętania
no ja mam home office i mam wielką chęć zawinąć się z lapkiem pod kołderkę xDJa teeeż,już się zdążyłam przyzwyczaić do ciepełka choć długo nie trwało Piję własnie kawę ale coś mi się wydaje że się zaraz wpierdzielę do ciepłego łóżka Mało mi palce nie odpadły przy skrobaniu szyb..tak przywarło że 10 min mi to zajęło
My ze starym jak się kłócimy to też o jakieś gunwa, np raz ogrmona awantura, bo chciałam w wannie puścić piosenkę, której on nie lubi i spytał, czy mogę nie puszczaćDzień dobry 5dpo... Dzisiaj muszę Wam ponarzekać, bo mam jakiś przedwczesny PMS (czuję się jakbym miała dostać jutro okresu ). Od dwóch dni rósł mi beznadziejny podskórny syf na brodzie, który bolał mnie przy mówieniu, wczoraj rano postanowiłam dać ujowi nauczkę i na chama go dusiłam bez opamiętania i tylko z niego woda leciała, a do tego się ***** rozprzestrzeniła! Nawet pryszcz się rozmnaża w ciągu sekundy, a mi nie idzie! A podkreślam, że ja jestem z tych co to w ciągu cyklu, mają maksymalnie 2 pojedyncze pryszcze - nie to, że się chwalę, ale moja cera jest nieskazitelna Dzisiaj od rana jakiś wewnętrzny wkurw na wszystko i przez to wszystko zaczął mnie boleć brzuch normalnie jak na @, co wkurwiło mnie jeszcze bardziej. Do tego pokłóciłam się ze starym jak mnie do pracy odwoził (o taką pierdołę, że to się w pale nie mieści - kłóciliśmy się jaka była w piątek cena paliwa na stacji, którą mamy po drodze, bo twierdziliśmy inaczej). Oczywiście u Nas takie kłótnie są zapominane w przeciągu godziny, ale normalnie drażni mnie dziś wszystko! WTF?
zaraz mnie forumowa policja zgarnie, bo ten cytat wygląda, jakbym starego udusiłaJezu, lejeeeeeeeeee
haha faktycznie, ale serio uwielbiam Twoje poczucie humoru, nie raz już śmiałam się na głos z Twoich postówzaraz mnie forumowa policja zgarnie, bo ten cytat wygląda, jakbym starego udusiła
Ja w 5 dpo też się pożarłam ze starym i to o to że mi nie napisał że będzie później bo się gościu z lini obstawia,jak zadzwoniłam gdzie jest o godz co już w domu powinien być to mi powiedział że jest dalej na parkingu pod eko..jakiej ja kurwicy dostałam,jak go zaczełam wyzywać tak se drina pożadnego zrobilam i nie spałam do 4:40 i powiedziałam mu że zawsze mnie musi wkurwic po owulacji ..a potem z uśmiechem na twarzy poszłam spać a co do pryszcza..może to cionsz!! już takie objawy były tu wymieniane ja mam takiego hujaszka pod okiem i tylko go rozmarasiłam wczoraj bo też woda :/ ale mam go już od tygodnia i nie chce się gnój zagoićDzień dobry 5dpo... Dzisiaj muszę Wam ponarzekać, bo mam jakiś przedwczesny PMS (czuję się jakbym miała dostać jutro okresu ). Od dwóch dni rósł mi beznadziejny podskórny syf na brodzie, który bolał mnie przy mówieniu, wczoraj rano postanowiłam dać ujowi nauczkę i na chama go dusiłam bez opamiętania i tylko z niego woda leciała, a do tego się ***** rozprzestrzeniła! Nawet pryszcz się rozmnaża w ciągu sekundy, a mi nie idzie! A podkreślam, że ja jestem z tych co to w ciągu cyklu, mają maksymalnie 2 pojedyncze pryszcze - nie to, że się chwalę, ale moja cera jest nieskazitelna Dzisiaj od rana jakiś wewnętrzny wkurw na wszystko i przez to wszystko zaczął mnie boleć brzuch normalnie jak na @, co wkurwiło mnie jeszcze bardziej. Do tego pokłóciłam się ze starym jak mnie do pracy odwoził (o taką pierdołę, że to się w pale nie mieści - kłóciliśmy się jaka była w piątek cena paliwa na stacji, którą mamy po drodze, bo twierdziliśmy inaczej). Oczywiście u Nas takie kłótnie są zapominane w przeciągu godziny, ale normalnie drażni mnie dziś wszystko! WTF?