reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Hej jestem Ola lat 27 w maju będzie rok jak się staramy i nic co miesiąc miesiaczka . Staram się o pierwsze dziecko gdybym wiedziała wcześniej że to takie trudne..😒😪
Też mam na imię Ola, jestem rok młodsza i też staramy się ponad rok 😉 to jest bardzo trudne, ale nie wolno się załamać i tracić czas, idźcie do Kliniki Leczenia niepłodności i oni już zleca badania , drożność jajowodow to tak na początek , potem wezmą się za Twojego ukochanego, ja aktualnie jestem po pierwszej iui ale wczoraj przyszła @, grunt to się nie załamać!!!! Buziaki dla wszystkich dziewczyn 🙊💋

Myślę, że jednak w pierwszej kolejności zbadanie nasienia, później drożność [emoji6]
Też mam na imię Ola, jestem rok młodsza i też staramy się ponad rok [emoji6] to jest bardzo trudne, ale nie wolno się załamać i tracić czas, idźcie do Kliniki Leczenia niepłodności i oni już zleca badania , drożność jajowodow to tak na początek , potem wezmą się za Twojego ukochanego, ja aktualnie jestem po pierwszej iui ale wczoraj przyszła @, grunt to się nie załamać!!!! Buziaki dla wszystkich dziewczyn [emoji87][emoji182]

@Zazuu czy sprawdzasz też śluz podczas owu? Zaintrygowałaś mnie wczoraj tym, że owulacja wg monitoringu była z drugiej strony i parę dni później. A śluz też na to wskazywał?

W zeszłym cyklu praktycznie nie miałam śluzu. Ale zazwyczaj płodny śluz kończy mi się tuż przed owu[emoji85]
@Zazuu czy sprawdzasz też śluz podczas owu? Zaintrygowałaś mnie wczoraj tym, że owulacja wg monitoringu była z drugiej strony i parę dni później. A śluz też na to wskazywał?

Witam się w 7dpo,już po badaniach :) Zobaczymy co wyniki pokażą,od przedwczoraj mam parcie na pęcherz,czuję lewy jajnik i wiecznie bym spała..ale cycki nie urosły i nie bolą,mdłości też nie mam więc zakładam że prl nie będzie taka tragiczna,miłego tygodnia kobitki 🤗 @Chemik97 Byłaś na tej becie dziś ?

reklama
Do góry