reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

A robiłaś betę?
Kurcze mi tez ostatnio ginekolog zauważył małego mięśniaka…
Oby to nie to było :(
U mnie okres ma być w przyszłym piątek ale ze owu miałam później to luteinę tez zaczęłam później i skończę w czw wiec okres jeśli będzie (mam nadzieje ze nie :p) to dostanę na pewno pare dni później.
Ale czuje się jakbym zaraz miała dosyć i tak już kilka dni 🙈 oby to zwiastowało radosną nowinę 😍 a nie kolejne problemy zdrowotne 😑
Nie nie robiłam. W moim przypadku to na pewno nie ciąża, bo przed chwila zauważyłam plamienie z krwią wiec @ się zaczyna. Natomiast, trzymam kciuki aby u Ciebie było inaczej ! 🥰

reklama
Oby tylko nic gorszego :( nigdy wcześniej tak nie miałam, a tutaj ból dość szybko się zaczął i w ten jeden dzień był bardzo mocny. Ale na to wychodzi, że @ przyszła wiec chociaż tyle dobrze. Powiedz mi czy przy mięśniakami na usg Twoja macica również była taka jakby wygięta? U mnie tak było i na postawie tego lekarz ma podejrzenia.
Ja mam mocne tyłozgięcie, więc ciężko stwierdzić czy była jakkolwiek wygięta... Dziwne podejrzenia lekarza. Mięśniaka się widzi na usg albo nie... A jeśli nie widział na usg, to znaczy że jest bardzo mały i z tego samego powodu może nie dawać żadnych objawów. Ja miałam średniego i też nie dawał objawów.

Dobra dziewczyny ktora bierze metformine I przyblizy mi temat? Właśnie dostałam zalecenia pol tabletki do śniadania i pół do kolacji i jak w 3 miesiące nie zajdę to powtórka z badań. Zajdę? Powiedzcie ze zajdę 😂😂😂🤞🤞🤞
Brałam i nie zaszłam ale nie mam wątpliwości, ze Ty zajdziesz :) 💪🏻

Ja mam mocne tyłozgięcie, więc ciężko stwierdzić czy była jakkolwiek wygięta... Dziwne podejrzenia lekarza. Mięśniaka się widzi na usg albo nie... A jeśli nie widział na usg, to znaczy że jest bardzo mały i z tego samego powodu może nie dawać żadnych objawów. Ja miałam średniego i też nie dawał objawów.
Widać ich nie było. Bardziej stwierdził, że coś napiera na macice i że być może to mięśniaki.

Super :D
jestem ciekawa, jakie dziecko mi się trafi, bo np mój mąż podobno był strasznym obeczańcem, że męczył swoją matkę dzień i noc :D
Moja się nie wdała do żadnego rodzica, ja byłam spokojna i grzeczna, a ona jest szalona i ma tupet 🙆‍♀️
Polskiego uczy ją ta sama pani co mnie uczyła i mnie miała zawsze za wzór do naśladowania. Kiedyś powiedziała mojej młodej, że ładnie dzis wygląda, a ona jej odpowiedziala, że dziękuje i że też tak uważa 🙈 zupełnie inny osobnik, ma swój wyjątkowy charakter

Wieści z frontu :D przyszły wyniki badania nasienia - wszystko w normie poza ruchem postępowym, jest poniżej normy. To są jego słowa, na razie na własne oczy tych wyników nie widziałam więc nie wiem jak bardzo poniżej. Mój okres spóźnia się już drugi dzień, w ogóle nie czuję jakby miał nadejść w ciągu kilku dni więc przy okazji kortyzolu machnę sobie jutro betę, co tam xD chociaż czytałam na necie już niestworzone historie, że komuś test pozytywny wyszedł dopiero 5 dni po okresie

Wieści z frontu :D przyszły wyniki badania nasienia - wszystko w normie poza ruchem postępowym, jest poniżej normy. To są jego słowa, na razie na własne oczy tych wyników nie widziałam więc nie wiem jak bardzo poniżej. Mój okres spóźnia się już drugi dzień, w ogóle nie czuję jakby miał nadejść w ciągu kilku dni więc przy okazji kortyzolu machnę sobie jutro betę, co tam xD chociaż czytałam na necie już niestworzone historie, że komuś test pozytywny wyszedł dopiero 5 dni po okresie
A nie kusiło Cię, żeby robić sikacza? 😁

reklama
Do góry