reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Ja powiem szczerze, że też tego nie ogarniam. Widziałam tutaj nie jeden smutny wpis. Nie wiem czemu nadal kobiety się na to godzą. Co gorsza te dzieci, które one wychowują widzą taki model rodziny i będzie im ciężko wyjść z tych stereotypowych ról
Też na fejsie jest taka stronka "anonimowe wyznania kobiet" no i tam to są patologiczne historie... Ale jak czytam, że facet od początku związku pije, leje, nie szanuje, a laska ma z nim 3 dzieci, to też zwątpiam... Jakby facet był agresywny i najebany to brzydziłabym się z nim sypiać.

reklama
Dobra dziewczyny ktora bierze metformine I przyblizy mi temat? Właśnie dostałam zalecenia pol tabletki do śniadania i pół do kolacji i jak w 3 miesiące nie zajdę to powtórka z badań. Zajdę? Powiedzcie ze zajdę 😂😂😂🤞🤞🤞

Kilka lat biorę [emoji28]
Dobra dziewczyny ktora bierze metformine I przyblizy mi temat? Właśnie dostałam zalecenia pol tabletki do śniadania i pół do kolacji i jak w 3 miesiące nie zajdę to powtórka z badań. Zajdę? Powiedzcie ze zajdę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji1696][emoji1696][emoji1696]

Biorę 3 x1000. Poza srankiem i bólem głowy przez 3 dni to żadnych. Twardym trzeba być nie miętkim[emoji41] a metformina poprawia jakość owulacji więc wierzę w magię [emoji41]
I patrz, 3 razy zaszłaś a ja ani razu wiec nie zabijaj mojego optymizmu [emoji28][emoji28] lepiej daj jakieś tipy czy jakieś skutki uboczne są czy coś się dzieje, jaką dawkę bierzesz i czy pomaga [emoji38]

No to niestety mój stary jest jeszcze większym śpiochem niż ja :D ale też jest bardzo wyrozumiały, pomocny.
Taki offtop, ale jak nieraz czytam historie lasek, że Pan i Władca musi mieć wszystko podstawione pod nos i nie tyka się dzieci, to mam takie wtf. Nie wyobrażam sobie tego. Chyba, ze by mój chłop cieżko pracował a ja bym zajmowała się domem. Ale póki obydwoje pracujemy za biurkiem po 8h obydwoje równo dbamy o dom.
Mogę pocieszyć, że takie 9letnie dziecko jak jest ogarnięte, to Ty sobie możesz spać do woli a ono samo się ogarnie 😅
Moja córka ma 10 lat, ale sama sobie szykuje śniadania, kolacje itp. Są ferie, więc wiadomo, że starzy w pracy a ona sama w domu, to musi sobie dawać radę, tak samo w wakacje. I jak była mała to marzyłam, żeby była już starsza i spala rano dłużej. Na szczęście to szybko nadeszło i zawsze to ona wstaje kilka godzin po mnie 😂

reklama
Mogę pocieszyć, że takie 9letnie dziecko jak jest ogarnięte, to Ty sobie możesz spać do woli a ono samo się ogarnie 😅
Moja córka ma 10 lat, ale sama sobie szykuje śniadania, kolacje itp. Są ferie, więc wiadomo, że starzy w pracy a ona sama w domu, to musi sobie dawać radę, tak samo w wakacje. I jak była mała to marzyłam, żeby była już starsza i spala rano dłużej. Na szczęście to szybko nadeszło i zawsze to ona wstaje kilka godzin po mnie 😂
Super :D
jestem ciekawa, jakie dziecko mi się trafi, bo np mój mąż podobno był strasznym obeczańcem, że męczył swoją matkę dzień i noc :D

Do góry