reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Hej, życzę Wam miłego i spokojnego (sic) weekendu :) ❤️
@Chemik97 oby nie przyszedł przez kolejne co najmniej 9 mcy! ;)

Gdyby któraś z Was miała ochotę zrobić jakąś paczkę dla Ukraińców to szczerze polecam Wam sklep na Allegro który nazywa się szybkikoszyk_pl - proszę nie traktujcie tego jako reklamy bo nie mam z nimi nic wspólnego🙈 jedynie zrobiłam u nich naprawdę duże zakupy w dobrej cenie. Kupiłam: 8 szamponów dla dzieci, 4 żele pod prysznic dla dorosłych, 12 konserw, 7 paczek mokrych husteczek, 14 opakowań smakowych owsianek, 4 opakowania zwykłych owsianek, 6 paczek podpasek, 40 czekoladowych batonów i zapłaciłam poniżej 300zl! 😳 jeśli znacie innych sprzedających to proszę podrzućcie nazwy sklepów, szukam jeszcze jakichś dobrych ofert na bakalie, ręczniki papierowe i produkty opatrunkowe 😀

Hej, życzę Wam miłego i spokojnego (sic) weekendu :) ❤️
@Chemik97 oby nie przyszedł przez kolejne co najmniej 9 mcy! ;)

Gdyby któraś z Was miała ochotę zrobić jakąś paczkę dla Ukraińców to szczerze polecam Wam sklep na Allegro który nazywa się szybkikoszyk_pl - proszę nie traktujcie tego jako reklamy bo nie mam z nimi nic wspólnego🙈 jedynie zrobiłam u nich naprawdę duże zakupy w dobrej cenie. Kupiłam: 8 szamponów dla dzieci, 4 żele pod prysznic dla dorosłych, 12 konserw, 7 paczek mokrych husteczek, 14 opakowań smakowych owsianek, 4 opakowania zwykłych owsianek, 6 paczek podpasek, 40 czekoladowych batonów i zapłaciłam poniżej 300zl! 😳 jeśli znacie innych sprzedających to proszę podrzućcie nazwy sklepów, szukam jeszcze jakichś dobrych ofert na bakalie, ręczniki papierowe i produkty opatrunkowe 😀
jak w dniu miesiączki test był negatywny, to ja już wolę dostać okres, bo boję się co to za kosmita tam siedzi :O
Dzięki za cynk o sklepie, akurat dzisiaj wypłatę dostałam i nie wiedziałam co z nią zrobić haha :D

I patrz, 3 razy zaszłaś a ja ani razu wiec nie zabijaj mojego optymizmu 😅😅 lepiej daj jakieś tipy czy jakieś skutki uboczne są czy coś się dzieje, jaką dawkę bierzesz i czy pomaga 😆
Ja 2 miesiące miałam bóle brzucha i biegunki - przeszły i już nic się nie dzieje 😁

Wieści z frontu :D przyszły wyniki badania nasienia - wszystko w normie poza ruchem postępowym, jest poniżej normy. To są jego słowa, na razie na własne oczy tych wyników nie widziałam więc nie wiem jak bardzo poniżej. Mój okres spóźnia się już drugi dzień, w ogóle nie czuję jakby miał nadejść w ciągu kilku dni więc przy okazji kortyzolu machnę sobie jutro betę, co tam xD chociaż czytałam na necie już niestworzone historie, że komuś test pozytywny wyszedł dopiero 5 dni po okresie
Trzymam kciuki za dużą betę! ❤️

Ruch postępowy to 29% (norma od 32%) ale ilość to 120mln :o a minimum to 39mln. Czyli chyba nie mam się czym martwić xD?
Nie masz :) my mamy 15% ale ruch postępowy i postępowy wolny w sumie maja być powyżej 50% wtedy jest Ok- tak mi ginekolog powiedział, ze mam się nie martwić bo w sumie mamy 60% i 504 mln 😂 wiec chyba ilość to wyrównuje :)))) No wiec się nie martwię tylko bzykam i robię małego listopadowego mordercę 🤭

Nie masz :) my mamy 15% ale ruch postępowy i postępowy wolny w sumie maja być powyżej 50% wtedy jest Ok- tak mi ginekolog powiedział, ze mam się nie martwić bo w sumie mamy 60% i 504 mln 😂 wiec chyba ilość to wyrównuje :)))) No wiec się nie martwię tylko bzykam i robię małego listopadowego mordercę 🤭
Ej ja mam na tej kartce tylko ruch postępowy, całkowity i brak ruchu. Twój chop miał jakieś fancy badania robione :D
Beta o ile wyjdzie to pewnie malutka, dlatego nie chcę żeby wyszła xD chcę dzisiaj okres

reklama
A robiłaś betę?
Kurcze mi tez ostatnio ginekolog zauważył małego mięśniaka…
Oby to nie to było :(
U mnie okres ma być w przyszłym piątek ale ze owu miałam później to luteinę tez zaczęłam później i skończę w czw wiec okres jeśli będzie (mam nadzieje ze nie :p) to dostanę na pewno pare dni później.
Ale czuje się jakbym zaraz miała dosyć i tak już kilka dni 🙈 oby to zwiastowało radosną nowinę 😍 a nie kolejne problemy zdrowotne 😑
A Ty wybierasz się na betę? 😍

Do góry