Z
zaz208622
Gość
Owszem, góvvno okrutne to samo co te testeo płytkowe
Ale płytkowych za to nie polecam. Ssą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale płytkowych za to nie polecam. Ssą
Ja miałam testeo włąśnie te strumieniowe co Ty i nie pamiętam, żeby mi pokazywało jakąś kreskę po czasie, zadowolona byłam. Tylko wkurzało mnie, ze mają małe okienko, więc przerzuciłam się na inneOwszem, góvvno okrutne to samo co te testeo płytkowe
Ja miałam testeo włąśnie te strumieniowe co Ty i nie pamiętam, żeby mi pokazywało jakąś kreskę po czasie, zadowolona byłam. Tylko wkurzało mnie, ze mają małe okienko, więc przerzuciłam się na inne
Swoją drogą dla tych, które tak jak ja lubią się katować i wgapiać w negatywny test jeszcze kilka godzin w nadziei na zrobienie sobie tym dziecka to nie polecam testeo płytkowych. Absolutnie wszystkie po jakichś 30 minutach mają widoczną kreskę testową niezależnie od tego jak bardzo to niemożliwe [emoji23]
Czekam na dostawę strumieniowych i zobaczę czy mają ten sam minus [emoji23]
Oczywiście polecam wyrzucać testy i nie sugerować się wynikiem po czasie [emoji41]
Strumieniowe nie mają test z przed ponad tygodnia,swoją drogą już ujebany ale kreski nie maSwoją drogą dla tych, które tak jak ja lubią się katować i wgapiać w negatywny test jeszcze kilka godzin w nadziei na zrobienie sobie tym dziecka to nie polecam testeo płytkowych. Absolutnie wszystkie po jakichś 30 minutach mają widoczną kreskę testową niezależnie od tego jak bardzo to niemożliwe [emoji23]
Czekam na dostawę strumieniowych i zobaczę czy mają ten sam minus [emoji23]
Oczywiście polecam wyrzucać testy i nie sugerować się wynikiem po czasie [emoji41]
@Zazuu a Ty spisałaś już ten cykl na straty po spadku temperatury?
Czemu? Ja je lubię zwłaszcza te z pojemnikiem na mocz, wygodne sąAle płytkowych za to nie polecam. Ssą
A w następnym cyklu co planujesz?Temperatura już se wzrosła, ale tak. Jutro okres bankowo
Cześć, jestem na stymulacji, ale pierwsze USG 10/11 dnia, kolejne dzień 13...Dziewczyny ile dni przed owu umawiacie się na monitoring na pierwszą wizytę?