reklama
Ceonis
Fanka BB :)
U mnie drugi dzień cyklu, ale znalazłam fajnego lekarza w mieście obok, leczy również niepłodność, umowie się chyba do niego jak się @ skończyWitam się z Wami w 1dc, rozpoczynamy 6cs. Wizyta u lekarza już umówiona, zobaczymy co tam nie gra…
Z
zaz208622
Gość
Swoją drogą dla tych, które tak jak ja lubią się katować i wgapiać w negatywny test jeszcze kilka godzin w nadziei na zrobienie sobie tym dziecka to nie polecam testeo płytkowych. Absolutnie wszystkie po jakichś 30 minutach mają widoczną kreskę testową niezależnie od tego jak bardzo to niemożliwe [emoji23]
Czekam na dostawę strumieniowych i zobaczę czy mają ten sam minus [emoji23]
Oczywiście polecam wyrzucać testy i nie sugerować się wynikiem po czasie [emoji41]
Oczywiście polecam wyrzucać testy i nie sugerować się wynikiem po czasie [emoji41]
Bibi89
Mój leży przede mną od 2h ... I nic się nie zmieniaSwoją drogą dla tych, które tak jak ja lubią się katować i wgapiać w negatywny test jeszcze kilka godzin w nadziei na zrobienie sobie tym dziecka to nie polecam testeo płytkowych. Absolutnie wszystkie po jakichś 30 minutach mają widoczną kreskę testową niezależnie od tego jak bardzo to niemożliwe [emoji23]
Z
zaz208622
Gość
I takie testy szanuje, dlatego lubię pinki strumieniowe. Tam nie ma leczenia w chuja z cieniami
Mój leży przede mną od 2h ... I nic się nie zmienia [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ceonis
Mam takie samo zdanie, już parę razy fałszywa kreskę widziałamSwoją drogą dla tych, które tak jak ja lubią się katować i wgapiać w negatywny test jeszcze kilka godzin w nadziei na zrobienie sobie tym dziecka to nie polecam testeo płytkowych. Absolutnie wszystkie po jakichś 30 minutach mają widoczną kreskę testową niezależnie od tego jak bardzo to niemożliwe [emoji23]
pluto_nova
Moderator
ja byłam w 11dc i 13dc (aż musiałam się cofnąć w kalendarzu, żeby Ci na to odpowiedzieć ). Przy cyklach 28-29 dni i owu 14-15dcDziewczyny ile dni przed owu umawiacie się na monitoring na pierwszą wizytę?
Na pierwszym monicie miałam owu z prawego jajniora i w 11dc pęcherzyk miał 17mm i potem wizyta w 18dc, płyn w zatoce był, a pęcherzyk był z zapadającymi się ściankami, więc owu była na dniach. Teraz w 13dc owu z lewego jajnika, 13dc pęcherzyk 17mm i potem wizyta 18dc i pęcherzyk dalej był niepekniety 19mm i potem u Drążka w 20dc to samo
L
Ladycarooo
Gość
Team pinki strumienioweI takie testy szanuje, dlatego lubię pinki strumieniowe. Tam nie ma leczenia w chuja z cieniami
reklama
Moonstone
Moderator
Ale płytkowych za to nie polecam. SsąI takie testy szanuje, dlatego lubię pinki strumieniowe. Tam nie ma leczenia w chuja z cieniami
Podziel się: