reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Czemu? Ja je lubię :) zwłaszcza te z pojemnikiem na mocz, wygodne są 😀
co prawda mi nie pokazały fałszywej kreski, ale widziałam wiele przykładów, ze na innych testach grube krechy, a na pinku cień. Ale to co kto lubi - ja np pinki strumieniowe lubię, a wielu ludzi nienawidzi :D

reklama
A przypomnij mi po co Ci był ten dupek?

W przyszłym cyklu już mam tonę leków i supli, nie wiem czy znajdę przestrzeń na jedzenie [emoji23]

Od 3 do 5 dc aromek plus acc. Poza tym castangus cały cykl bo znów Prolaktyna mi oszalała, zaczęłam suplementowac żelazo bo mam na pograniczu anemii więc do tego jeszcze witamina c. Oprócz tego zwiększona dawka euthyroxu, standardowo mama dha premium 2 x dziennie ,kwas foliowy x1 no i zwiększona dawka Glucophage 3x1000 [emoji23] no i acard.
Czyli nie licząc aromka i acc to chyba 11 tabletek dziennie [emoji23][emoji24]
A w następnym cyklu co planujesz?
Ja jutro będę mieć 3 dzień cyklu, to już mój drugi okres w tym miesiącu, który przyszedł w 23 dniu cyklu. Na poczatku lutego skończył mi się poprzedni. A ten okres tak szybko mnie dopadł przez dupka, zaczęło się lekkim plamieniem a potem @ na całego. Zastanawiam się, czy odpuścić go w tym miesiącu, bo nigdy plamień nie miałam jak go nie brałam

W przyszłym cyklu już mam tonę leków i supli, nie wiem czy znajdę przestrzeń na jedzenie [emoji23]

Od 3 do 5 dc aromek plus acc. Poza tym castangus cały cykl bo znów Prolaktyna mi oszalała, zaczęłam suplementowac żelazo bo mam na pograniczu anemii więc do tego jeszcze witamina c. Oprócz tego zwiększona dawka euthyroxu, standardowo mama dha premium 2 x dziennie ,kwas foliowy x1 no i zwiększona dawka Glucophage 3x1000 [emoji23] no i acard.
Ja polecam L-tyrosine,zwiększa produkcję dopaminy przez co reguluje prolaktynę,na castagnusie się już przejechałam w sumie nie tylko ja :p można też z wybierać produkty bogate w tyrozynę,ja jestem wybredna co do jedzenia więc wspomagam się suplem :)

Ja polecam L-tyrosine,zwiększa produkcję dopaminy przez co reguluje prolaktynę,na castagnusie się już przejechałam w sumie nie tylko ja :p można też z wybierać produkty bogate w tyrozynę,ja jestem wybredna co do jedzenia więc wspomagam się suplem :)
O, mi też Castagus nie podpasował. Chociaż brałam tylko jeden cykl, ale wtedy okres mi się spóźnił 5 dni, co się nie zdarzyło od lat. Więc jej przypisuje to nienawistne działanie

Jezu, jak to spamietać 🙈
Gin mi dała dupka, bo stwierdziła, że mam za długie cykle (35 dni) i żeby mi pęcherzyki pękały... Ostatnio jak byłam to nadal kazała mi go brać, nawet kupiłam już, ale umówiłam sobie wizytę za tydz. Do innego, polecanego gina i zobaczę co on mi powie

[emoji85][emoji85][emoji85]
35 dni to normalny cykl
Jezu, jak to spamietać [emoji85]
Gin mi dała dupka, bo stwierdziła, że mam za długie cykle (35 dni) i żeby mi pęcherzyki pękały... Ostatnio jak byłam to nadal kazała mi go brać, nawet kupiłam już, ale umówiłam sobie wizytę za tydz. Do innego, polecanego gina i zobaczę co on mi powie

O, mi też Castagus nie podpasował. Chociaż brałam tylko jeden cykl, ale wtedy okres mi się spóźnił 5 dni, co się nie zdarzyło od lat. Więc jej przypisuje to nienawistne działanie
Mi poszła do góry po nim,może to normalne że najpierw prl się dzwiga a potem dopiero spada jak to nie które leki mają ale mnie takie działanie nie interesuje 😅

Mi castangus ładnie wyregulował prolaktynę. Brałam wcześniej bo miałam w górnej granicy i moja gin stwierdziła, że ziółkami wystarcza, a chciałaby niższy poziom u mnie.
Zjechałam elegancko do 5 i tak się trzymało, w teraz znów wystrzeliło

reklama
A

A idziesz znowu na zastrzyk z otri?

Do góry