reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Każde poronienie jest inne. Pierwsze trwało u mnie równy tydzień i było jak zwykła miesiączka. Trzecie trwało prawie 3 msc inw tym czasie na przemian plamiłam i krwawiłam mimo, że beta W szczycie była 300, a po blisko 3 msf dopiero spadła do około 5.
Natomiast ja co chwilę kontrolowałam bete i jeździłam na usg
Dziękuję za odp. Ja byłam na usg w poniedziałek i wtedy było ok, plamienie jeszcze było bo to był 5 dzień po tym największym krwawieniu i wszystko się uspokajało. Mam tą betę wg zaleceń zrobić w poniedziałek, i tak chciałam zrobić a tu wczoraj takie coś. Oczywiście będę chciała się znowu skontrolować, bo ten ból nie powinien występować. Bronię się tylko przed izbą przyjęć, czekać godzinami na dworze na przyjęcie a pewnie najpierw test, ludzie traktowani jak bydło, starsze osoby, dzieci czekają na widzimisię pielęgniarki kogo teraz wpuścić. Wiem jak to wyglądało, bo w zeszłym roku byłam przyjmowana do szpitala. Jeśli jednak będę zmuszona pojechać no to będę zmuszona 😭

Cześć dziewczyny,ile krwawicie po cyklu bezowulacyjnym? Dziś mam 4dc i od wczoraj od 21:00 nic,zero,ani kurde kropelki a zawsze 5 dni krawię jak byk,nawet na 6 jakieś resztki się zdarzą..nie wiem czy to z dostinexem połączyć czy może wina inozytolu czy tak się po prostu zdarza ?

Cześć dziewczyny,ile krwawicie po cyklu bezowulacyjnym? Dziś mam 4dc i od wczoraj od 21:00 nic,zero,ani kurde kropelki a zawsze 5 dni krawię jak byk,nawet na 6 jakieś resztki się zdarzą..nie wiem czy to z dostinexem połączyć czy może wina inozytolu czy tak się po prostu zdarza ?
Ja miałam cykl bezowulacyjny, a okres trwał 7 dni i dwa początkowe były mega obfite. Nie wiem od czego to zależy 🤷

U mnie mnie po bezowulacyjnym miałam krwawienie mega obfite ze skrzepami ale też ten cykl wydłużył się do 46dni. Za to okres w cyklu bezowulacyjnym trwał 3 dni a normalnie powinien 5.

U mnie mnie po bezowulacyjnym miałam krwawienie mega obfite ze skrzepami ale też ten cykl wydłużył się do 46dni. Za to okres w cyklu bezowulacyjnym trwał 3 dni a normalnie powinien 5.
Czyli ten też będzie bezowulacyjny skoro taki krótki okres? 😱 Kurłaaa moje jajniki chyba na emeryturę się wybierają..

Czyli ten też będzie bezowulacyjny skoro taki krótki okres? 😱 Kurłaaa moje jajniki chyba na emeryturę się wybierają..
Ja przy bezowulacyjnych mam dłuższe krwawienia niż przy tych owulacyjnych, nie wiem od czego to zależy. 🤷‍♀️
Na emeryturę to moje jajniki się wybierają niedługo z AMH poniżej 1. 😅

reklama
Do góry