Blondi_87
Fanka BB :)
Ja zacznę jutro 4. TydzieńPrzecież my wszystkie jesteśmy w ciąży. Mi jutro wybije trzeci tydzień XD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zacznę jutro 4. TydzieńPrzecież my wszystkie jesteśmy w ciąży. Mi jutro wybije trzeci tydzień XD
Ja w cyklu bez owulacji (a dokładniej pęcherzyk nie peknal i zrobiła się torbiel) miałam 3 dni krwawienia ale mniej intensywnego niż w normalnym okresie i tak... Z dwa dni ledwie jakichs plamien... Ginekolog powiedziała że jeśli były choć 3 dni krwawienia to okCześć dziewczyny,ile krwawicie po cyklu bezowulacyjnym? Dziś mam 4dc i od wczoraj od 21:00 nic,zero,ani kurde kropelki a zawsze 5 dni krawię jak byk,nawet na 6 jakieś resztki się zdarzą..nie wiem czy to z dostinexem połączyć czy może wina inozytolu czy tak się po prostu zdarza ?
Wino to ogólnie taki cudowny lek - pomaga na wszystkoWzięłam prysznic nalałam sobie wina i od razu lepiej
Chyba Jednak te wyniki nie są takie „super”… ruchliwość - ruch postępowy powinien być >= 30% w necie nawet widziałam 32, a my mamy niecałe 15.Tez mamy już wyniki mojego „starego” - 45 lat ale wyglada na to ze wszystko w normie- zerknijcie
Zero, już mnie takie rzeczy nie interesują, jak miałam ochotę to było staranie i w trakcie ale nie leżałam plackiem więc też inna sytuacjaDziewczyny chyba mi 2 dzieciątko nie jest pisane co mamy lekarstwa monitoring cyklu to dopada nas jakias infekcja jak nie mnie to męża i tak na zmiane.... W styczniu covid więc odpada teraz mamy luty i ja mam anginę antybiotyk więc w tym cyklu znowu odpuścimy ech.. Ile po infekcji czekaliście żeby zacząć starania ?
Tak,nie ma opcji żeby była bo musiałaby być 24go (faza lutealna 16 dni) a 26go jeszcze był pęcherzyk 18mmA jesteś pewna że miałaś cykl bezowulacyjny ?
AMH to ja się aż boję robićJa przy bezowulacyjnych mam dłuższe krwawienia niż przy tych owulacyjnych, nie wiem od czego to zależy.
Na emeryturę to moje jajniki się wybierają niedługo z AMH poniżej 1.
Może został i puści w następnym cyklu dopiero,dlatego 3 dni krwawiłam tylkoJa w cyklu bez owulacji (a dokładniej pęcherzyk nie peknal i zrobiła się torbiel) miałam 3 dni krwawienia ale mniej intensywnego niż w normalnym okresie i tak... Z dwa dni ledwie jakichs plamien... Ginekolog powiedziała że jeśli były choć 3 dni krwawienia to ok