reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Cześć dziewczyny,ile krwawicie po cyklu bezowulacyjnym? Dziś mam 4dc i od wczoraj od 21:00 nic,zero,ani kurde kropelki a zawsze 5 dni krawię jak byk,nawet na 6 jakieś resztki się zdarzą..nie wiem czy to z dostinexem połączyć czy może wina inozytolu czy tak się po prostu zdarza ?
Ja w cyklu bez owulacji (a dokładniej pęcherzyk nie peknal i zrobiła się torbiel) miałam 3 dni krwawienia ale mniej intensywnego niż w normalnym okresie i tak... Z dwa dni ledwie jakichs plamien... Ginekolog powiedziała że jeśli były choć 3 dni krwawienia to ok

Dziewczyny chyba mi 2 dzieciątko nie jest pisane co mamy lekarstwa monitoring cyklu to dopada nas jakias infekcja jak nie mnie to męża i tak na zmiane.... W styczniu covid więc odpada teraz mamy luty i ja mam anginę antybiotyk więc w tym cyklu znowu odpuścimy :( ech.. Ile po infekcji czekaliście żeby zacząć starania ?

Dziewczyny chyba mi 2 dzieciątko nie jest pisane co mamy lekarstwa monitoring cyklu to dopada nas jakias infekcja jak nie mnie to męża i tak na zmiane.... W styczniu covid więc odpada teraz mamy luty i ja mam anginę antybiotyk więc w tym cyklu znowu odpuścimy :( ech.. Ile po infekcji czekaliście żeby zacząć starania ?
Zero, już mnie takie rzeczy nie interesują, jak miałam ochotę to było staranie i w trakcie :) ale nie leżałam plackiem więc też inna sytuacja

reklama
Ja w cyklu bez owulacji (a dokładniej pęcherzyk nie peknal i zrobiła się torbiel) miałam 3 dni krwawienia ale mniej intensywnego niż w normalnym okresie i tak... Z dwa dni ledwie jakichs plamien... Ginekolog powiedziała że jeśli były choć 3 dni krwawienia to ok
Może został i puści w następnym cyklu dopiero,dlatego 3 dni krwawiłam tylko 🤔

Do góry