reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Każde poronienie jest inne. Pierwsze trwało u mnie równy tydzień i było jak zwykła miesiączka. Trzecie trwało prawie 3 msc inw tym czasie na przemian plamiłam i krwawiłam mimo, że beta W szczycie była 300, a po blisko 3 msf dopiero spadła do około 5.
Natomiast ja co chwilę kontrolowałam bete i jeździłam na usg
Dziękuję za odp. Ja byłam na usg w poniedziałek i wtedy było ok, plamienie jeszcze było bo to był 5 dzień po tym największym krwawieniu i wszystko się uspokajało. Mam tą betę wg zaleceń zrobić w poniedziałek, i tak chciałam zrobić a tu wczoraj takie coś. Oczywiście będę chciała się znowu skontrolować, bo ten ból nie powinien występować. Bronię się tylko przed izbą przyjęć, czekać godzinami na dworze na przyjęcie a pewnie najpierw test, ludzie traktowani jak bydło, starsze osoby, dzieci czekają na widzimisię pielęgniarki kogo teraz wpuścić. Wiem jak to wyglądało, bo w zeszłym roku byłam przyjmowana do szpitala. Jeśli jednak będę zmuszona pojechać no to będę zmuszona 😭

Cześć dziewczyny,ile krwawicie po cyklu bezowulacyjnym? Dziś mam 4dc i od wczoraj od 21:00 nic,zero,ani kurde kropelki a zawsze 5 dni krawię jak byk,nawet na 6 jakieś resztki się zdarzą..nie wiem czy to z dostinexem połączyć czy może wina inozytolu czy tak się po prostu zdarza ?

Cześć dziewczyny,ile krwawicie po cyklu bezowulacyjnym? Dziś mam 4dc i od wczoraj od 21:00 nic,zero,ani kurde kropelki a zawsze 5 dni krawię jak byk,nawet na 6 jakieś resztki się zdarzą..nie wiem czy to z dostinexem połączyć czy może wina inozytolu czy tak się po prostu zdarza ?
Ja miałam cykl bezowulacyjny, a okres trwał 7 dni i dwa początkowe były mega obfite. Nie wiem od czego to zależy 🤷

U mnie mnie po bezowulacyjnym miałam krwawienie mega obfite ze skrzepami ale też ten cykl wydłużył się do 46dni. Za to okres w cyklu bezowulacyjnym trwał 3 dni a normalnie powinien 5.

U mnie mnie po bezowulacyjnym miałam krwawienie mega obfite ze skrzepami ale też ten cykl wydłużył się do 46dni. Za to okres w cyklu bezowulacyjnym trwał 3 dni a normalnie powinien 5.
Czyli ten też będzie bezowulacyjny skoro taki krótki okres? 😱 Kurłaaa moje jajniki chyba na emeryturę się wybierają..

Czyli ten też będzie bezowulacyjny skoro taki krótki okres? 😱 Kurłaaa moje jajniki chyba na emeryturę się wybierają..
Ja przy bezowulacyjnych mam dłuższe krwawienia niż przy tych owulacyjnych, nie wiem od czego to zależy. 🤷‍♀️
Na emeryturę to moje jajniki się wybierają niedługo z AMH poniżej 1. 😅

reklama
Do góry