reklama
Cookie Cookie
Fanka BB :)
Dziękuję za odp. Ja byłam na usg w poniedziałek i wtedy było ok, plamienie jeszcze było bo to był 5 dzień po tym największym krwawieniu i wszystko się uspokajało. Mam tą betę wg zaleceń zrobić w poniedziałek, i tak chciałam zrobić a tu wczoraj takie coś. Oczywiście będę chciała się znowu skontrolować, bo ten ból nie powinien występować. Bronię się tylko przed izbą przyjęć, czekać godzinami na dworze na przyjęcie a pewnie najpierw test, ludzie traktowani jak bydło, starsze osoby, dzieci czekają na widzimisię pielęgniarki kogo teraz wpuścić. Wiem jak to wyglądało, bo w zeszłym roku byłam przyjmowana do szpitala. Jeśli jednak będę zmuszona pojechać no to będę zmuszonaKażde poronienie jest inne. Pierwsze trwało u mnie równy tydzień i było jak zwykła miesiączka. Trzecie trwało prawie 3 msc inw tym czasie na przemian plamiłam i krwawiłam mimo, że beta W szczycie była 300, a po blisko 3 msf dopiero spadła do około 5.
Natomiast ja co chwilę kontrolowałam bete i jeździłam na usg
MPAnia
Cześć dziewczyny,ile krwawicie po cyklu bezowulacyjnym? Dziś mam 4dc i od wczoraj od 21:00 nic,zero,ani kurde kropelki a zawsze 5 dni krawię jak byk,nawet na 6 jakieś resztki się zdarzą..nie wiem czy to z dostinexem połączyć czy może wina inozytolu czy tak się po prostu zdarza ?
Ceonis
Ja miałam cykl bezowulacyjny, a okres trwał 7 dni i dwa początkowe były mega obfite. Nie wiem od czego to zależyCześć dziewczyny,ile krwawicie po cyklu bezowulacyjnym? Dziś mam 4dc i od wczoraj od 21:00 nic,zero,ani kurde kropelki a zawsze 5 dni krawię jak byk,nawet na 6 jakieś resztki się zdarzą..nie wiem czy to z dostinexem połączyć czy może wina inozytolu czy tak się po prostu zdarza ?
Bibi89
U mnie mnie po bezowulacyjnym miałam krwawienie mega obfite ze skrzepami ale też ten cykl wydłużył się do 46dni. Za to okres w cyklu bezowulacyjnym trwał 3 dni a normalnie powinien 5.Cześć dziewczyny,ile krwawicie po cyklu bezowulacyjnym? Dziś mam 4dc i od wczoraj od 21:00 nic,zero,ani kurde kropelki a zawsze 5 dni krawię jak byk,nawet na 6 jakieś resztki się zdarzą..nie wiem czy to z dostinexem połączyć czy może wina inozytolu czy tak się po prostu zdarza ?
MPAnia
Czyli ten też będzie bezowulacyjny skoro taki krótki okres? Kurłaaa moje jajniki chyba na emeryturę się wybierają..U mnie mnie po bezowulacyjnym miałam krwawienie mega obfite ze skrzepami ale też ten cykl wydłużył się do 46dni. Za to okres w cyklu bezowulacyjnym trwał 3 dni a normalnie powinien 5.
Bibi89
Tego nie powiedzialam ale tak było u mnie, skąpy okres - cykl beż owu - mega obfity okresCzyli ten też będzie bezowulacyjny skoro taki krótki okres? Kurłaaa moje jajniki chyba na emeryturę się wybierają..
MPAnia
Wiem że nie powiedziałaś ale ja już zaś czarne myśli mamTego nie powiedzialam ale tak było u mnie, skąpy okres - cykl beż owu - mega obfity okres
Hope99
Ja przy bezowulacyjnych mam dłuższe krwawienia niż przy tych owulacyjnych, nie wiem od czego to zależy.Czyli ten też będzie bezowulacyjny skoro taki krótki okres? Kurłaaa moje jajniki chyba na emeryturę się wybierają..
Na emeryturę to moje jajniki się wybierają niedługo z AMH poniżej 1.
reklama
Bibi89
A jesteś pewna że miałaś cykl bezowulacyjny ?Wiem że nie powiedziałaś ale ja już zaś czarne myśli mam
Podziel się: