reklama
C
Chemik97
Gość
No nie wie, ale ona już wie jak powiedzieliśmy jej, że zostanie babcią, to byłam tak jakoś 5-6 tydzień, a ona mi powiedziała, że miesiąc temu już wiedziała, bo mi się brzuszek ładnie zaokraglił. Szkoda tylko, że się nie odezwałaJak 1-2 tydz to chyba nawet jeszcze ciąża sama o sobie nie wie
Smutno który jesteś dpo?Witam się w dniu białego patyka
pluto_nova
Moderator
U mnie dziś spadek temperatury, głowa napierdziela, brzuch się odzywa - czekamy na @
C
Chemik97
Gość
Za to ja dzisiaj przekonana, że owu się przesunie przez inozytol, zostałam zaskoczona owulacją dwa dni wcześniej niż trzeba a mądra wysłałam dzisiaj chłopa na badanie nasienia więc w ciągu ostatnich dni nic się nie działo haha. Zawsze wiatr w oczy xD
pluto_nova
Moderator
dlatego mój stary ma badanie w poniedziałek, a mnie dziś, albo jutro zaleje morze czerwone Grunt to dobra strategiaZa to ja dzisiaj przekonana, że owu się przesunie przez inozytol, zostałam zaskoczona owulacją dwa dni wcześniej niż trzeba a mądra wysłałam dzisiaj chłopa na badanie nasienia więc w ciągu ostatnich dni nic się nie działo haha. Zawsze wiatr w oczy xD
pluto_nova
Moderator
jesssuuu nie dziś, albo jutro tylko jutro, albo pojutrzedlatego mój stary ma badanie w poniedziałek, a mnie dziś, albo jutro zaleje morze czerwone Grunt to dobra strategia
coca
Fanka BB :)
Za to ja dzisiaj przekonana, że owu się przesunie przez inozytol, zostałam zaskoczona owulacją dwa dni wcześniej niż trzeba a mądra wysłałam dzisiaj chłopa na badanie nasienia więc w ciągu ostatnich dni nic się nie działo haha. Zawsze wiatr w oczy xD
Oho tez tak raz miałam. Na luzaku umówiliśmy badanie nasienia tydzień przed owulacja (owuluje późno) i ten jeden raz owu przyszła w dniu badania nasienia [emoji23][emoji23][emoji23]
C
Chemik97
Gość
Strategia była dobra niestety troszkę nas katarek złapał i trzeba było przesunąć o 2 tygodnie xD tylko że to było perfekcyjnie wyliczonedlatego mój stary ma badanie w poniedziałek, a mnie dziś, albo jutro zaleje morze czerwone Grunt to dobra strategia
To jest złośliwość losu, bo inaczej już się nie da tego nazwać a myślałam, że będzie na styk. No cóż, może okaże się że ma takie superplemniki, że nawet po tylu dniach jeszcze czekają na to jajeczko i się uda w końcu Flo już 5 dni przed owu pisze "wysoka szansa na zajście w ciążę" xDOho tez tak raz miałam. Na luzaku umówiliśmy badanie nasienia tydzień przed owulacja (owuluje późno) i ten jeden raz owu przyszła w dniu badania nasienia [emoji23][emoji23][emoji23]
Z
zaz208622
Gość
Wiedziałam, że tym razem szybko pójdzie [emoji23]
Na szczęście nie zdążyłyśmy sobie popsuć humorów [emoji41]
Jak tam moje staruszki się miewają?
Kto owuluje, kto testuje?
reklama
Karooola28
Fanka BB :)
U babci Karoli 6dc i dzisiaj czwarta tableteczka CloWiedziałam, że tym razem szybko pójdzie [emoji23]
Podziel się: