reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
No nie wie, ale ona już wie :D jak powiedzieliśmy jej, że zostanie babcią, to byłam tak jakoś 5-6 tydzień, a ona mi powiedziała, że miesiąc temu już wiedziała, bo mi się brzuszek ładnie zaokraglił. Szkoda tylko, że się nie odezwała :D

Smutno :( który jesteś dpo?
10/11

Za to ja dzisiaj przekonana, że owu się przesunie przez inozytol, zostałam zaskoczona owulacją dwa dni wcześniej niż trzeba :o a mądra wysłałam dzisiaj chłopa na badanie nasienia więc w ciągu ostatnich dni nic się nie działo haha. Zawsze wiatr w oczy xD
No to chłopa w obroty zaraz jak wróci :p typowa złośliwość losu heh

Czasem też tak musi być. Wiem, że to marne pocieszenie bo sama mam za sobą takie cykle, które potwornie mnie frustrowały bo wszystko grało poza seksem.
Pamiętajmy, że mężczyźni często zamykają w sobie stres związany ze staraniami. Ja po prostu się z tym pogodziłam, informowałam oczywiście Starego o przebiegu stymulacji itp. ale mówiłam mu też, że jak nie teraz to innym razem. No i chyba pierwszy cykl od 3 lat Stary był tak zaangażowany, że aż mnie zszokował [emoji23]
A u mnie tak jak mówiłam pozamiatane. Mam jakieś takie poczucie bezsensu

reklama
Czasem też tak musi być. Wiem, że to marne pocieszenie bo sama mam za sobą takie cykle, które potwornie mnie frustrowały bo wszystko grało poza seksem.
Pamiętajmy, że mężczyźni często zamykają w sobie stres związany ze staraniami. Ja po prostu się z tym pogodziłam, informowałam oczywiście Starego o przebiegu stymulacji itp. ale mówiłam mi też, że jak nie teraz to innym razem. No i chyba pierwszy cykl od 3 lat Stary był tak zaangażowany, że aż mnie zszokował [emoji23]
Tak, dokładnie. Ja to muszę Staremu nie mówić o owulacji czy coś (mimo, że sam wie mniej więcej, kiedy ona wypada po okresie), ale w cykle kiedy wiedział, ze to akurat TEN seks jest dość kluczowy to się tak stresował, że nic się nie dało zrobić. Więc tak.
@Moonstone trzymaj się. Jak nie teraz, to za miesiąc :*

Do góry