reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Jak 1-2 tydz to chyba nawet jeszcze ciąża sama o sobie nie wie 😛
No nie wie, ale ona już wie :D jak powiedzieliśmy jej, że zostanie babcią, to byłam tak jakoś 5-6 tydzień, a ona mi powiedziała, że miesiąc temu już wiedziała, bo mi się brzuszek ładnie zaokraglił. Szkoda tylko, że się nie odezwała :D
Witam się w dniu białego patyka 😒🙂
Smutno :( który jesteś dpo?

Za to ja dzisiaj przekonana, że owu się przesunie przez inozytol, zostałam zaskoczona owulacją dwa dni wcześniej niż trzeba :o a mądra wysłałam dzisiaj chłopa na badanie nasienia więc w ciągu ostatnich dni nic się nie działo haha. Zawsze wiatr w oczy xD

Za to ja dzisiaj przekonana, że owu się przesunie przez inozytol, zostałam zaskoczona owulacją dwa dni wcześniej niż trzeba :o a mądra wysłałam dzisiaj chłopa na badanie nasienia więc w ciągu ostatnich dni nic się nie działo haha. Zawsze wiatr w oczy xD
dlatego mój stary ma badanie w poniedziałek, a mnie dziś, albo jutro zaleje morze czerwone 🤣 Grunt to dobra strategia 😂

Oho tez tak raz miałam. Na luzaku umówiliśmy badanie nasienia tydzień przed owulacja (owuluje późno) i ten jeden raz owu przyszła w dniu badania nasienia [emoji23][emoji23][emoji23]

dlatego mój stary ma badanie w poniedziałek, a mnie dziś, albo jutro zaleje morze czerwone 🤣 Grunt to dobra strategia 😂
Strategia była dobra niestety troszkę nas katarek złapał i trzeba było przesunąć o 2 tygodnie xD tylko że to było perfekcyjnie wyliczone
Oho tez tak raz miałam. Na luzaku umówiliśmy badanie nasienia tydzień przed owulacja (owuluje późno) i ten jeden raz owu przyszła w dniu badania nasienia [emoji23][emoji23][emoji23]
To jest złośliwość losu, bo inaczej już się nie da tego nazwać ;) a myślałam, że będzie na styk. No cóż, może okaże się że ma takie superplemniki, że nawet po tylu dniach jeszcze czekają na to jajeczko i się uda :D w końcu Flo już 5 dni przed owu pisze "wysoka szansa na zajście w ciążę" xD

Wiedziałam, że tym razem szybko pójdzie [emoji23]
Na szczęście nie zdążyłyśmy sobie popsuć humorów [emoji41]
Jak tam moje staruszki się miewają?
Kto owuluje, kto testuje?

reklama
Do góry