Moonstone
Moderator
Widzisz a teściowa już wie XDJak 1-2 tydz to chyba nawet jeszcze ciąża sama o sobie nie wie
Kocham was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzisz a teściowa już wie XDJak 1-2 tydz to chyba nawet jeszcze ciąża sama o sobie nie wie
Nikt po nikim nie jedzie? I ja tu żadnych starych nie widzęStare a dalej uszczypliwe ciekawa jestem czy też taką bede, a nuż pewnego dnia wstanę pomyślę mam wzdęcia to znak! Dziś będę jechać po mamusi która ma wielka nadzieję na potomstwo buahahaha na forum!
Eee to ja potrzebuje wróżki z innymi umiejętnościami, która mi termin wywroży przyszłej ciąży a nie potencjalnej w której nie jestemNie, to musi być 1-2 tydzień potencjalnej ciąży. Ty jeszcze nie wiesz, ale ona już tak
Xd każdy ma inne jazdy ty bąki ja ból owulacjyjny niekoniecznie zwiastujący ciąże[emoji56][emoji3], to wolne forum, mogę pisać co czułam w danym dniu, yup?
Ale no tak, niektórym ciśnienie skacze nawet jak obca osoba napisze, że wie jak to działa ale podzieli się co do zaistniałych sytuacji, oczywiście niekoniecznie pisząc, że to *****była ciąża już od razu wiem!!! - tak napisałam czy podzieliłam się tym co było x? A no bo to różnica [emoji3]
Stare a dalej uszczypliwe ciekawa jestem czy też taką bede, a nuż pewnego dnia wstanę pomyślę mam wzdęcia to znak! Dziś będę jechać po mamusi która ma wielka nadzieję na potomstwo buahahaha na forum! [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Co jakiś czas lubi tu wpaść "ktoś", narobić szumu i jeszcze szybciej wylecieć - imo trzeba ignorować [emoji41]
A to ja nie pomogę, ale z pewnością i takie by się znalazłyEee to ja potrzebuje wróżki z innymi umiejętnościami, która mi termin wywroży przyszłej ciąży a nie potencjalnej w której nie jestem