coca
Fanka BB :)
Coca ile masz lat? Tak z ciekawości
Rok więcej niż Ty [emoji1787]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coca ile masz lat? Tak z ciekawości
Ja mu płacę taki gruby hajs, bo wszystko prywatnie i wizyty i badania, że on wie, że ja nie chcę czekać roku. Myślisz o jakimś badaniu drożności etc? czy jest jeszcze coś w diagnostyce co mogę sobie zlecić?Uważałabym że stymuacja przy obnizonej rezerwie jajnikowej. Jest dużo rzeczy, które mogły się wydarzyć od poprzedniej ciąży zarówno u Ciebie jak i męża, ale 8 cykl starań to faktycznie nie jest jakoś super długo, choć wierzę, że się bardzo dłuży. Lekarze często diagnostykę zaczynają dopiero po roku niepowodzeń. Ja tam się z tym nie zgadzam, jakbym miała czekać rok na rozpoczęcie diagnostyki to wciąż byłabym w czarnej dupie, a tak już trochę jest za mną. A młodsza się nie robię. Ja bym poszerzyła diagnostykę chyba, nie wiem czy już czy za 2-4 miesiące, pewnie w zależności od cierpliwości.
Beta 2,3
I ja to szanujePatrz pomimo problemów, poronień i niespełnionych marzeń ten temat jest dla mnie ważny [emoji2272]
no taki był plan, ale jak na razie wiem, że nic nie wiem Wszystkie znaki na niebie, mówią, że jestem 5dpo, a usg chce mi powiedzieć, że w ogole nie jestem dpo Ze mną nie ma nudnego życia, jest tylko śmiesznieTestujesz w sobotę, czy mi się coś uroiło?
Ja mu płacę taki gruby hajs, bo wszystko prywatnie i wizyty i badania, że on wie, że ja nie chcę czekać roku. Myślisz o jakimś badaniu drożności etc? czy jest jeszcze coś w diagnostyce co mogę sobie zlecić?
Przykro mi Obyśmy jak najszybciej zaczęły nowy cykl.
Ahhh piękny wiekRok więcej niż Ty [emoji1787]
Ja z operacji to "tylko" cc ale mówił, że wszystko okej. On mi odradził nawet w poprzednim cyklu tę drugą wizytę, bo stwierdził, że będzie owu na 100% więc szkoda moich 200 zł za monitoring... Zobaczymy co będzie w tym cyklu.Jest bardzo dużo badań. Zaczęłabym najpierw od męża, bo tam jest mniej do zrobienia i zdecydowanie mniej inwazyjne badania. Upewniłbym się, że dochodzi do owulacji. Dopiero wtedy myślałabym o histero i drożności, chyba że masz wskazania, że możesz mieć jakieś zrosty pooperacyjne itp. U mnie lekarz dość szybko sugerował laparo właśnie między innymi dlatego, że była duża możliwość zrostów z uwagi na wcześniej przebyte zabiegi, poza tym chciał mieć dokładny opis mojego "środka" i budowy anatomicznej [emoji1787]
Edit. A co do lekarza... Są tacy co liczą złotówki w pierwszej kolejności, dopiero w drugiej patrzą na czyjś interes. Nie podważam Twojego lekarza, po prostu bądź czujna, ja w ciągu roku zmieniłam nie raz i nie dwa, jeśli była taka potrzeba. Dzięki tym zmianom posunęłam się do przodu w diagnostyce.
o nie! A mój stary je dużo orzeszków ziemnych w cieście paprykowym i mieszanki studenckie, a potem płacze, że go brzuszek boli - bo się nawpierdziela na pusty żołądek, żeby po drugiej zmianie głód zaspokoić To jakie będzie Nasze dziecko? Papryk już zajęte, bo moja siostra w maju urodziła Patryka i przechrzciliśmy go PaprykiemBzyka się tylko @pluto_nova ona sie nie patyczkuje w slowach
Nie wiem czemu ale mam ochotę zapytać czy wyszło tłuste brazylijskie dziecko ?
A właśnie jak ja byłam u mojej gin, to najpierw zaleciła histeroskopie, bo jest dokładniejsza od USG i cytologii. To jest jest metoda badania niepłodności. Jeśli zostają zauważone jakieś polipy, to od razu są usuwane. One działają trochę jak wkładka antykoncepcyjna, mogą utrudniać zajście w ciążęJa z operacji to "tylko" cc ale mówił, że wszystko okej. On mi odradził nawet w poprzednim cyklu tę drugą wizytę, bo stwierdził, że będzie owu na 100% więc szkoda moich 200 zł za monitoring... Zobaczymy co będzie w tym cyklu.
Ja z operacji to "tylko" cc ale mówił, że wszystko okej. On mi odradził nawet w poprzednim cyklu tę drugą wizytę, bo stwierdził, że będzie owu na 100% więc szkoda moich 200 zł za monitoring... Zobaczymy co będzie w tym cyklu.