reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Jesteś ile dni po owulacji? Pięć? O ile ją miałaś.
Pytałaś kiedy masz robić test. Już spisujesz cykl na straty chociaż nawet Twoja macica jeszcze nie wie czy będzie w ciąży? [emoji85]
U mnie 23 dc z rana zrobiłam sobie od tak test jednak biel vizira wiec się nie nastawiam już na cud w rym cyklu. Cycki tylko lekko bolą a w każdej ciąży miałam takie bóle Ze dotknąć ich nie mogłam i oczywiście były większe o 2 rozm… tak wiec czekam na @ i znowu to samo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
U mnie 23 dc z rana zrobiłam sobie od tak test jednak biel vizira wiec się nie nastawiam już na cud w rym cyklu. Cycki tylko lekko bolą a w każdej ciąży miałam takie bóle Ze dotknąć ich nie mogłam i oczywiście były większe o 2 rozm… tak wiec czekam na @ i znowu to samo
Jesteś 8dpo.

Jesteś ile dni po owulacji? Pięć? O ile ją miałaś.
Pytałaś kiedy masz robić test. Już spisujesz cykl na straty chociaż nawet Twoja macica jeszcze nie wie czy będzie w ciąży? [emoji85]
mówię Ci ze w każdej ciąży miałam te same objawy plus dużo białej wydzieliny … teraz posucha 🤭naprawdę w każdej ciąży czułam ze jestem w ciąży …. Tutaj z 8 dni okres tak wiec wiem to będzie stracony cykl

Może jednak zaskoczyło? I beta zaczęła rosnąć? Aż ciężko mi uwierzyć że test może wykrywac betę <4... Jeśli tak to powiedz mi co masz za testy to też sobie kupię 😂
a już nie pamiętam co to były za testy. Niemniej, niestety nie zaskoczyło bo przyszła @. 11 dni po ovitrelle beta 5,82, następnego dnia 4 i jeszcze cień na teście. Testy były dwa w opakowaniu o dużej czułości. Robię też pink i one też długo mi wykrywają zastrzyk.

reklama
Do góry