reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Widać ją tu doskonale. Miałam niedawno taką, myślałam, że to testowa (i pewnie tak jest!), ale u mnie akurat ciąża była 😉 zrób jakiś inny test, dla mnie najlepsze facelle, słupkowy albo paskowy, jak coś ma się pojawić to na nich najwcześniej. Wybarwił mi się doskonale przy becie z krwi ok. 8 (i to nie z porannego moczu, przy rosnącej, ale wciąż niewielkiej becie lepiej z jakiegoś kolejnego, tylko nie pij za dużo). Powodzenia 🤞
Dzisiaj przyjdzie z innej firmy i powtórzę, nic innego mi nie pozostaje...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A u mnie dziś 14dc ,zrobiłam kolejną serię badań i czekam na wyniki,skok tempki jest,więc owulka niby była i teraz będzie się ciągło w nieskończoność te 16 dni do @

reklama
U mnie 23 dc z rana zrobiłam sobie od tak test jednak biel vizira wiec się nie nastawiam już na cud w rym cyklu. Cycki tylko lekko bolą a w każdej ciąży miałam takie bóle Ze dotknąć ich nie mogłam i oczywiście były większe o 2 rozm… tak wiec czekam na @ i znowu to samo

Do góry