reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Hej dziewczyny :)
Ja ostatnio mało tu zaglądam bo jestem podłamana :(
Nie dość że ze starań nic nie wychodzi, to siatki leków - na stymulację i utrzymanie…
Lekarz zasugerował mi psychologa, nawet się już umówiłam…
A w pt jak byłam potwierdzić owulacje to mi powiedział ze mam jeszcze mięśniaka na macicy… ale ze mam się nie przejmować.
Powiedzcie mi - macie jakieś doświadczenia z mięśniakami?
Mogą hamować zagnieżdżenie albo jeśli nawet się uda to wpływać negatywnie na ciąże?
Ja podobnie jak kolezanki wyżej mam cała szufladę testów ale w ostatnim cyklu przestałam je robić i poszłam 3 dni przed @ na betę żeby się nie nastawić i chyba lepiej to przyjęłam niż w poprzednich miesiacach ze znowu się nie udało.
I teraz mam kolejne pytanie :)
Jak owulacje miałam w czwartek 20.01 cykle 28 dni wiec miesiączkę mam dostać w czw 3.02 to kiedy z krwi powinno coś wyjść jeśli się uda? W pon 31.01 to już będzie Ok żeby testować?
Hej dziewczyny :)
Ja ostatnio mało tu zaglądam bo jestem podłamana :(
Nie dość że ze starań nic nie wychodzi, to siatki leków - na stymulację i utrzymanie…
Lekarz zasugerował mi psychologa, nawet się już umówiłam…
A w pt jak byłam potwierdzić owulacje to mi powiedział ze mam jeszcze mięśniaka na macicy… ale ze mam się nie przejmować.
Powiedzcie mi - macie jakieś doświadczenia z mięśniakami?
Mogą hamować zagnieżdżenie albo jeśli nawet się uda to wpływać negatywnie na ciąże?
Ja podobnie jak kolezanki wyżej mam cała szufladę testów ale w ostatnim cyklu przestałam je robić i poszłam 3 dni przed @ na betę żeby się nie nastawić i chyba lepiej to przyjęłam niż w poprzednich miesiacach ze znowu się nie udało.
I teraz mam kolejne pytanie :)
Jak owulacje miałam w czwartek 20.01 cykle 28 dni wiec miesiączkę mam dostać w czw 3.02 to kiedy z krwi powinno coś wyjść jeśli się uda? W pon 31.01 to już będzie Ok żeby testować?
Dziewczyny odpowiedzcie proszę jak będziecie miały chwile- dziękuje ☺️

Ale tu już wielokrotnie było tłumaczone kiedy można zrobić test, kiedy jest wiarygodny. Nawet wczoraj Ci odpisywałam. Jakim cudem 8 dni po owulacji możesz czuć że cykl jest stracony jak jeszcze nawet mogło nie dojść do zagnieżdżenia zarodka w macicy? Przed zagniezdzeniem organizm nie wysyła ŻADNYCH sygnałów. Koniec kropka.

reklama
Do góry