reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Załączniki

• 20220124_080301.jpg
    20220124_080301.jpg
    53,7 KB · Wyświetleń: 156
reklama
Żeby bylo jasne, uwazam za negatywny ale strefa na kreske mnie rozwaliła, serio nie widzisz jej?
Widać ją tu doskonale. Miałam niedawno taką, myślałam, że to testowa (i pewnie tak jest!), ale u mnie akurat ciąża była 😉 zrób jakiś inny test, dla mnie najlepsze facelle, słupkowy albo paskowy, jak coś ma się pojawić to na nich najwcześniej. Wybarwił mi się doskonale przy becie z krwi ok. 8 (i to nie z porannego moczu, przy rosnącej, ale wciąż niewielkiej becie lepiej z jakiegoś kolejnego, tylko nie pij za dużo). Powodzenia 🤞

Jak tam dzisiaj u was dziewczyny nastroje?
Ja znow wpadam w etap nastroju przedmiesiączkowego, zacznie się znow tydzień płaczu i dołka, za nim skończy się miesiączka i znow wróci nadzieja.

reklama
Do góry