G
guest-1680456925
Gość
Żeby bylo jasne, uwazam za negatywny ale strefa na kreske mnie rozwaliła, serio nie widzisz jej?Nic tu nie ma [emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żeby bylo jasne, uwazam za negatywny ale strefa na kreske mnie rozwaliła, serio nie widzisz jej?Nic tu nie ma [emoji848]
Widać ją tu doskonale. Miałam niedawno taką, myślałam, że to testowa (i pewnie tak jest!), ale u mnie akurat ciąża była zrób jakiś inny test, dla mnie najlepsze facelle, słupkowy albo paskowy, jak coś ma się pojawić to na nich najwcześniej. Wybarwił mi się doskonale przy becie z krwi ok. 8 (i to nie z porannego moczu, przy rosnącej, ale wciąż niewielkiej becie lepiej z jakiegoś kolejnego, tylko nie pij za dużo). PowodzeniaŻeby bylo jasne, uwazam za negatywny ale strefa na kreske mnie rozwaliła, serio nie widzisz jej?
U mnie na pinku też tak wyraźnie widać strefę na kreskę już nie używam pinków wolę inne.Żeby bylo jasne, uwazam za negatywny ale strefa na kreske mnie rozwaliła, serio nie widzisz jej?
Żeby bylo jasne, uwazam za negatywny ale strefa na kreske mnie rozwaliła, serio nie widzisz jej?
witaj w klubie nam to samo..Jak tam dzisiaj u was dziewczyny nastroje?
Ja znow wpadam w etap nastroju przedmiesiączkowego, zacznie się znow tydzień płaczu i dołka, za nim skończy się miesiączka i znow wróci nadzieja.
Dobrze jest wiedzieć że są osoby które czują się tak samo i wcale nie zachwoujesz się dziwnie..witaj w klubie nam to samo..
Dokładnie dziwactwo, do tego od rana mam przepraszam ból żołądka i biegam do wc.Tu widzę, ale to po prostu chyba jakieś wgniecenie? [emoji848] Dziwnie wygląda
co miesiąc mam zlosc , smutek, tysiąc myśli ze znowu wraca człowiek co miesiąc do pinku wyjaxiaDobrze jest wiedzieć że są osoby które czują się tak samo i wcale nie zachwoujesz się dziwnie..
Szkoda, ze w życiu malo kto to rozumie i oczekują ze będziesz zawsze uśmiechnięta
Jakiś zjebany ten test ,nie widziałam jeszcze czegoś takiegoŻeby bylo jasne, uwazam za negatywny ale strefa na kreske mnie rozwaliła, serio nie widzisz jej?