reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

z ciekawosci zapytam, jak cie tak bardzo bolal jajnik to zawsze z jednej strony? Ja mam czasem takie bole po prawej stronie, wlasnie tez myslalam ze to moze byc wyrostek ale tez mam problemy z zoladkiem wiec zawsze zrzucalam na to wine.
Ja w tym cyklu mam pecherzyk na lewym jajniku i ból typowo po lewej stronie. Kilka lat wstecz dostałam zapalenia wyrostka i ból jest mega uporczywy, nie odpuszcza ani na chwilę (ja chodziłam z tym 2 lub 3 dni i nie dało sie nawet spać, bol wybudził mnie co godzinę) i, co charakterystyczne, łagodnieje po podgięciu nogi do brzucha.

reklama
Zazuu, tez sie do Ciebie zwroce po wiedze ;)
Makowka mi już chodzi od kilku dni, wczytuje sie w rozne rzeczy.
Jak po nastepnym cyklu nie wyjdzie to zaczniemy od badania nasienia.
Czy jest sens juz reraz kupic jakies suplementy dla faceta czy lepiej sie wstrzymac do badania zeby nie zafalszowac? Bo ja juz oczywiscie w goracej wodzie kapana przegladalam internety, rankingi suplementow na plodnosc i juz chcialam zamawiac dzis ale moze to bezsensu.

Na działanie supli trzebaby poczekać pare miesięcy, one tak nie działają od pierwszej tabletki [emoji14] zrobiłabym jak Zazu mówi, ba, sama tak zrobiłam i badaliśmy nasienie bez supli.

Coca, Zazuu dzieki dziewczyny.
No domyslam ze to nie magiczny eliksir ;) i ze nie zadziala od razu ale pewnie to badanie wypadnie za jakies 4tyg (po nast nieudanym cyklu).
Ale macie racje.
Juz te kilka tyg mnie nie zbawi...chyba 😜

Ja w tym cyklu mam pecherzyk na lewym jajniku i ból typowo po lewej stronie. Kilka lat wstecz dostałam zapalenia wyrostka i ból jest mega uporczywy, nie odpuszcza ani na chwilę (ja chodziłam z tym 2 lub 3 dni i nie dało sie nawet spać, bol wybudził mnie co godzinę) i, co charakterystyczne, łagodnieje po podgięciu nogi do brzucha.
oj to u mnie na pewno nie byl wyrostek, ale za kazdym razem jak mnie lapie to boje sie ze to jednak wyrostek i trzeba operowac :D szczerze powidziwaczy kiedy zaczely sie u mnie te dolegliwosci to bylam pewna, ze cos w ukladzie rozrodzczym ale przebadali mnie porzadnie i nigdy nic nie wyszlo, za to wykryli nadzerke zoladka i refluks takze to raczej to niedomaga u mnie.

Ale wyrostek to chyba z prawej strony [emoji848]

reklama
Dziewczyny, niestety u mnie @przyszla.
Dzisiaj zgodnie z zaleceniami byłam na wizycie monitoring miałam mieć stymulację ale niestety na usg wyszła torbiel 5 cm… 22 grudnia nic nie było. Skąd ona się wzięła, może pęcherzyk nie pękł po ovitrelle? Lekarz zapisał mi luteinę i jakiś zastrzyk…ponoć moje bóle, nudności i złe samopoczucie mogą byc od niej właśnie. miała któraś z Was taka historie? Ciekawe czy się wchłonie i czy te zastrzyki nie wpłyną negatywnie na starania :(

Do góry