reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Torbiel powinna zniknąć po miesiączce.
Trzymam kciuki [emoji1696]
Dziewczyny, niestety u mnie @przyszla.
Dzisiaj zgodnie z zaleceniami byłam na wizycie monitoring miałam mieć stymulację ale niestety na usg wyszła torbiel 5 cm… 22 grudnia nic nie było. Skąd ona się wzięła, może pęcherzyk nie pękł po ovitrelle? Lekarz zapisał mi luteinę i jakiś zastrzyk…ponoć moje bóle, nudności i złe samopoczucie mogą byc od niej właśnie. miała któraś z Was taka historie? Ciekawe czy się wchłonie i czy te zastrzyki nie wpłyną negatywnie na starania :(

reklama
A ja znów wpadam i nadrabiam w wolnej chwili :) Nastawienie optymistyczne, jak zawsze po wizycie u gin. Jestem po pierwszej stymulacji, w poniedziałek zastrzyk z Pregnylu (po który jechałam 40km w jedną str!), w środę potwierdzone że pękły i teraz tylko gorące oczekiwanie i niebawem czas zacznie wydłużać się w nieskończoność :D Wiem że stymulacja to nie lek na całe zło, no ale coś się dzieje, idziemy na przód :)

A ja znów wpadam i nadrabiam w wolnej chwili :) Nastawienie optymistyczne, jak zawsze po wizycie u gin. Jestem po pierwszej stymulacji, w poniedziałek zastrzyk z Pregnylu (po który jechałam 40km w jedną str!), w środę potwierdzone że pękły i teraz tylko gorące oczekiwanie i niebawem czas zacznie wydłużać się w nieskończoność :D Wiem że stymulacja to nie lek na całe zło, no ale coś się dzieje, idziemy na przód :)

Powodzenia!

A ja cały dzień się trzymałam, a teraz taki dół mnie złapał, że łzy nie przestają lecieć. Te emocje są okropne

My z racji że mąż z uwagi na problemy w pracy ma ostatnio gorszy nastrój i mniej chęci zdecydowaliśmy się na monitoring - dziś 9dc na lewym pęcherzyk 15 mm i Endo 7 mm więc jeszcze chwila i nabieramy tempa 😁

Hej dziewczyny. Witam się z Wami w nowym roku. Niestety musiałam założyć nowe konto ponieważ na tamtym nie dostępne były dla mnie fora zamknięte 😿 (zdjęcie główne z poprzedniego konta) .
Przedstawię się.
Lat 32. Za mną dwa poronienia (wrzesień 2020 i wrzesień 2021) oraz ciąża biochemiczna sierpień 2021.
Wykryto przeciwciała przeciwjądrowe. Zaczynamy starania od nowa 💪

Ja byłam się dzisiaj kłuć i chyba trochę poczekam na wynik proga, bo weekend 😜 u mnie właśnie zaczął sie najgorszy czas... Cyce bolą, brzuch już ciaga i nic mi się nie chce 😪 Czuję się jak balon 🤣 Niech ten czas szybko mija i przychodzi @ 😜

Hej ☺️ u mnie dzisiaj 7/8 dpo, jedyne co jest innego w tym cyklu to to, że od kilku dni bardzo bolą mnie brodawki podczas karmienia córki(jak na początku przygody z karmieniem) 😱 bardzo chciałabym już testować ale muszę wytrzymać chociaż do 9/10 dpo.

reklama
Hej ☺️ u mnie dzisiaj 7/8 dpo, jedyne co jest innego w tym cyklu to to, że od kilku dni bardzo bolą mnie brodawki podczas karmienia córki(jak na początku przygody z karmieniem) 😱 bardzo chciałabym już testować ale muszę wytrzymać chociaż do 9/10 dpo.
ja miałam takie wrażliwe sutki przez 3 pierwsze dni po owu, potem przeszło 😝

Do góry