reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2022

Torbiel powinna zniknąć po miesiączce.
Trzymam kciuki [emoji1696]
Dziewczyny, niestety u mnie @przyszla.
Dzisiaj zgodnie z zaleceniami byłam na wizycie monitoring miałam mieć stymulację ale niestety na usg wyszła torbiel 5 cm… 22 grudnia nic nie było. Skąd ona się wzięła, może pęcherzyk nie pękł po ovitrelle? Lekarz zapisał mi luteinę i jakiś zastrzyk…ponoć moje bóle, nudności i złe samopoczucie mogą byc od niej właśnie. miała któraś z Was taka historie? Ciekawe czy się wchłonie i czy te zastrzyki nie wpłyną negatywnie na starania :(

reklama
A ja znów wpadam i nadrabiam w wolnej chwili :) Nastawienie optymistyczne, jak zawsze po wizycie u gin. Jestem po pierwszej stymulacji, w poniedziałek zastrzyk z Pregnylu (po który jechałam 40km w jedną str!), w środę potwierdzone że pękły i teraz tylko gorące oczekiwanie i niebawem czas zacznie wydłużać się w nieskończoność :D Wiem że stymulacja to nie lek na całe zło, no ale coś się dzieje, idziemy na przód :)

A ja znów wpadam i nadrabiam w wolnej chwili :) Nastawienie optymistyczne, jak zawsze po wizycie u gin. Jestem po pierwszej stymulacji, w poniedziałek zastrzyk z Pregnylu (po który jechałam 40km w jedną str!), w środę potwierdzone że pękły i teraz tylko gorące oczekiwanie i niebawem czas zacznie wydłużać się w nieskończoność :D Wiem że stymulacja to nie lek na całe zło, no ale coś się dzieje, idziemy na przód :)

Powodzenia!

A ja cały dzień się trzymałam, a teraz taki dół mnie złapał, że łzy nie przestają lecieć. Te emocje są okropne

My z racji że mąż z uwagi na problemy w pracy ma ostatnio gorszy nastrój i mniej chęci zdecydowaliśmy się na monitoring - dziś 9dc na lewym pęcherzyk 15 mm i Endo 7 mm więc jeszcze chwila i nabieramy tempa 😁

Hej dziewczyny. Witam się z Wami w nowym roku. Niestety musiałam założyć nowe konto ponieważ na tamtym nie dostępne były dla mnie fora zamknięte 😿 (zdjęcie główne z poprzedniego konta) .
Przedstawię się.
Lat 32. Za mną dwa poronienia (wrzesień 2020 i wrzesień 2021) oraz ciąża biochemiczna sierpień 2021.
Wykryto przeciwciała przeciwjądrowe. Zaczynamy starania od nowa 💪

Ja byłam się dzisiaj kłuć i chyba trochę poczekam na wynik proga, bo weekend 😜 u mnie właśnie zaczął sie najgorszy czas... Cyce bolą, brzuch już ciaga i nic mi się nie chce 😪 Czuję się jak balon 🤣 Niech ten czas szybko mija i przychodzi @ 😜

Hej ☺️ u mnie dzisiaj 7/8 dpo, jedyne co jest innego w tym cyklu to to, że od kilku dni bardzo bolą mnie brodawki podczas karmienia córki(jak na początku przygody z karmieniem) 😱 bardzo chciałabym już testować ale muszę wytrzymać chociaż do 9/10 dpo.

reklama
Hej ☺️ u mnie dzisiaj 7/8 dpo, jedyne co jest innego w tym cyklu to to, że od kilku dni bardzo bolą mnie brodawki podczas karmienia córki(jak na początku przygody z karmieniem) 😱 bardzo chciałabym już testować ale muszę wytrzymać chociaż do 9/10 dpo.
ja miałam takie wrażliwe sutki przez 3 pierwsze dni po owu, potem przeszło 😝

Do góry