reklama
mags146
Zaangażowana w BB
Dokladnie moje mysli, jezeli chodzi o zapewnienia. Super byloby z gory wiedziec kiedy ''kliknie''To jest mój 4 cykl i no co tu dużo mówić, znoszę źle. Mnie zabija ta niepewność, czy to po prostu normalne dłuższe starania, czy jest problem gdzieś głębiej. Gdyby ktoś mnie dziś zapewnił, że na 100% zajdę w ciąże tylko za jakiś czas, to przestałabym tak przeżywać. Ale przecież nikt mnie w tym nie utwierdzi.
Chyba tylko mój mąż daje mi ten głos rozsądku, że to są "starania" jak sama nazwa mówi. I że czasem trwa to dłużej.
Patka10
Aktywna w BB
8dni po owulacji powinnam byc. Tak dwa dni juz od owulacji mnie pobolewało podbrzusze jak na okres. Teraz troszke juz mniej, tylko wieczorami.@ planowo powinno być w przyszły czwartek 13 styczeń
No to za wcześnie i na okres i na test. Testuj swoją cierpliwość i czekaj
mags146
Zaangażowana w BB
z ciekawosci zapytam, jak cie tak bardzo bolal jajnik to zawsze z jednej strony? Ja mam czasem takie bole po prawej stronie, wlasnie tez myslalam ze to moze byc wyrostek ale tez mam problemy z zoladkiem wiec zawsze zrzucalam na to wine.Ja miałam 2 razy tak bolesne owulacje, że za pierwszym razem myślałam, że wyrostek robaczkowy mi pękł. Czuje takie gorąco w brzuchu, a potem nie dość, że brzuch boli to idzie mi kłucie na odbyt. Coś okropnego.
Patka10
Aktywna w BB
z ciekawosci zapytam, jak cie tak bardzo bolal jajnik to zawsze z jednej strony? Ja mam czasem takie bole po prawej stronie, wlasnie tez myslalam ze to moze byc wyrostek ale tez mam problemy z zoladkiem wiec zawsze zrzucalam na to wine.
Mi się ból tak rozlewa. Wtedy poszło z prawej strony, dlatego myślałam, że wyrostek pękł, ale sam ból poszedł na cały brzuch. Dopiero jak drugi raz połączyłam to z owulacją i pogrzebałam w internecie to jestem pewna, że to to. Wtedy też miałam problemy z żołądkiem i nawet byłam u gastrologa i oglądał mi drugą dziurkę
olka11135
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, takie szybkie pytanie. Do @ mam 5 dni i zauwazylam dzis male plamienie. Nieduże, dwie krople krwii. Potem juz nic. Miałyście tak przed "kalendarzowym okresie"?
Tak. U mnie to zawsze objaw zbliżającego się okresu
Z
zaz208622
Gość
Tak, ja miewałam.
Moze być plamienie implantacyjne, może być przyspieszona miesiączka, a może być po prostu plamienie wynikające na przykład z niedomogi lutealnej.
Życzę żeby jednak zwiastowało Ci to ciążę.
P. S.
Cieszę się, że jednak wróciłas na staraczki pomimo tego, że na innym wątku skarżyłaś się na brak pomocy i serdeczności od nas [emoji6]
Powodzenia!
Moze być plamienie implantacyjne, może być przyspieszona miesiączka, a może być po prostu plamienie wynikające na przykład z niedomogi lutealnej.
Życzę żeby jednak zwiastowało Ci to ciążę.
P. S.
Cieszę się, że jednak wróciłas na staraczki pomimo tego, że na innym wątku skarżyłaś się na brak pomocy i serdeczności od nas [emoji6]
Powodzenia!
Hej dziewczyny, takie szybkie pytanie. Do @ mam 5 dni i zauwazylam dzis male plamienie. Nieduże, dwie krople krwii. Potem juz nic. Miałyście tak przed "kalendarzowym okresie"?
Z
zaz208622
Gość
Szkoda i trochę przykro bo widziałam, że dużo osób Ci odpowiadało i dzieliło swoją wiedzą, a na tym wątku zdecydowanie wiedzy jest najwięcej.
Mam nadzieję, że z nami się nie zasiedzisz i szybko przeniesiesz się na wątek dla mam![emoji1696][emoji3590]
Mam nadzieję, że z nami się nie zasiedzisz i szybko przeniesiesz się na wątek dla mam![emoji1696][emoji3590]
Nie skarżyłam [emoji6] zapytana odpowiedziałam. Tak, potwierdzam, odczułam tutaj atmosferę bardzo zamknięta i nie poczułam sie przez niektórych otwarcie i z sympatią przywitana , skoro już poruszyłaś temat [emoji28]
Dzieki za zyczenia, trzymam kciuki za Was wszystkie również!!! [emoji4][emoji4]
CzarnaOlcha
Zaangażowana w BB
Zazuu, tez sie do Ciebie zwroce po wiedze
Makowka mi już chodzi od kilku dni, wczytuje sie w rozne rzeczy.
Jak po nastepnym cyklu nie wyjdzie to zaczniemy od badania nasienia.
Czy jest sens juz reraz kupic jakies suplementy dla faceta czy lepiej sie wstrzymac do badania zeby nie zafalszowac? Bo ja juz oczywiscie w goracej wodzie kapana przegladalam internety, rankingi suplementow na plodnosc i juz chcialam zamawiac dzis ale moze to bezsensu.
Czy jest sens juz reraz kupic jakies suplementy dla faceta czy lepiej sie wstrzymac do badania zeby nie zafalszowac? Bo ja juz oczywiscie w goracej wodzie kapana przegladalam internety, rankingi suplementow na plodnosc i juz chcialam zamawiac dzis ale moze to bezsensu.
reklama
Z
zaz208622
Gość
Jeśli to kwestia kilku dni to bym poczekała, ale nie ze względu na zafałszowanie wyników tylko po prostu teraz szkoda kasy [emoji13]
Tak przynajmniej będziesz wiedziała czy uderzać w coś z grubej rury czy na leciutko [emoji16]
A teraz każ mu spać bez gaci, pić wodę, nie przegrzewać jajek i jeść zdrowiej
Tak przynajmniej będziesz wiedziała czy uderzać w coś z grubej rury czy na leciutko [emoji16]
A teraz każ mu spać bez gaci, pić wodę, nie przegrzewać jajek i jeść zdrowiej
Zazuu, tez sie do Ciebie zwroce po wiedze
Podziel się: