o matko chyba powinnam się obrazić. Zaszłam w pierwszą ciążę w wielki 33, teraz mam 36 i staram się o drugie dziecko. Czyli wg tego co mówisz moje marzenia to już zupełna utopia??? To Twoje życie, przestań słuchać innych ludzi, „sfrustrowanych miernot”Szczerze to jeszcze nie robilam badań AMH. Ale zdaje sobie sprawę ze chyba 32 lata na pierwszą ciążę to ostatni dzwonek.. Z resztą każdy w otoczeniu mi tłucze że juz dawno powinnam, ze zegar tyka, ze im pozniej tym trudniej.. I choć staram sie luzować to wiem ze juz nie mam 20 lat
reklama
pluto_nova
Moderator
dawaj fotę!Nie wytrzymałam. Zrobiłam. Nie wiem czy jestem już przewrażliwiona, ale widzę cień cienia. Zdjęcia nie wrzucam, bo tak naprawdę sama nie jestem pewna tego co widzę. Odczekam 2 dni i zrobię z porannego moczu dla pewności.
Patka10
Aktywna w BB
Nie wytrzymałam. Zrobiłam. Nie wiem czy jestem już przewrażliwiona, ale widzę cień cienia. Zdjęcia nie wrzucam, bo tak naprawdę sama nie jestem pewna tego co widzę. Odczekam 2 dni i zrobię z porannego moczu dla pewności.
Powtarzaj jutro będzie ciemniejsza
Xxxladyhxxx
Fanka BB :)
Nie mam więcej jutro kupię i powtórzę we wtorek.Powtarzaj jutro będzie ciemniejsza
Xxxladyhxxx
Sama nie jestem pewna tego co widzę, a nie chce sobie wmawiać wrzucę jak powtórzę, jeśli faktycznie będzie pozytywny.dawaj fotę!
Z
zaz208622
Gość
Musisz nauczyć ludzi wokół siebie, że Twoje życie to tylko Twoja sprawa.
Nikt nie ma prawa wtrącać się w Twoje plany na powiększenie rodziny, ani komentować tego jak Wam to idzie.
Ja mam 30 lat, 3 poronienia za sobą i prawie 3 lata starań.
Gdybym pozwoliła ciekawskim komentować to jak nam idzie robienie dzieci pewnie bym już była w psychiatryku
Nikt nie ma prawa wtrącać się w Twoje plany na powiększenie rodziny, ani komentować tego jak Wam to idzie.
Ja mam 30 lat, 3 poronienia za sobą i prawie 3 lata starań.
Gdybym pozwoliła ciekawskim komentować to jak nam idzie robienie dzieci pewnie bym już była w psychiatryku
No to mnie pocieszyłaś! Mloda jesteś, piona!
Bo jak to bywa, wszyscy u mnie w rodzinie ciążę pierwsze w wieku 20-22 lat. Widze te spojrzenia i teksty które bolą.. Ze my "spieszymy sie z dzieckiem jak ze ślubem", ze sie nie doczekamy w takim tempie itd... Słabe. Ale ludzie lubią budować się wywyższając się. Niby wypuszczam drugim uchem ale potem patrze w lustro i słyszę z tylu głowy te komentarze...
Trzymam kciuki za drugiego słodkiego bobaska!!
Z
zaz208622
Gość
Powiedziało się A to trzeba i B.
Jedziesz z tym zdjęciem
Jedziesz z tym zdjęciem
Sama nie jestem pewna tego co widzę, a nie chce sobie wmawiać [emoji23] wrzucę jak powtórzę, jeśli faktycznie będzie pozytywny.
hachette
Dawaj fotę daj nam oczy nacieszyćNie wytrzymałam. Zrobiłam. Nie wiem czy jestem już przewrażliwiona, ale widzę cień cienia. Zdjęcia nie wrzucam, bo tak naprawdę sama nie jestem pewna tego co widzę. Odczekam 2 dni i zrobię z porannego moczu dla pewności.
pluto_nova
Moderator
jeśli coś widzisz, to my też chcemy zobaczyć Ja też myślałam, że mam zwidy, gdy miałam cień ZweryfikujemySama nie jestem pewna tego co widzę, a nie chce sobie wmawiać wrzucę jak powtórzę, jeśli faktycznie będzie pozytywny.
reklama
Patka10
Aktywna w BB
[B]Xxxladyhxxx[/B] a który to Twój dpo? tak z ciekawości pytam
Podziel się: