reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Godzinę mnie nie było a tu taka aferka 😁 ja wiem ze nasze pitolenie nic nie zmieni i każdy ma swoje racej ale mam nadzieję, @Chemik97 , że jak zajdziesz w ciążę to obudzi się w Tobie instynkt na nowo i że mimo niezbyt dobrego startu zapewnisz swojemu dziecku super dzieciństwo... taka mam nadzieje i tego Ci życzę ... choć nie ukrywam, ciężko mi się czyta że ktoś może nie chcieć dziecka kiedy ja czy inne tutaj dziewczyny robimy wszystko zeby tymi mamami zostać..
Też robię wszystko, dlatego tu jestem :) właśnie przyszły mi wynik badań na które wywaliłam 800zł i stałam na czczo w poczekalni przez 1,5h. @hachette Ty chciałaś wiedzieć co z immunofenotypem. Wszystko w normie, łącznie z komórkami NK (25,58% przy normie do 26%), ale dziewczyny z ciąży po poronieniu twierdzą, że to i tak jest, dużo i będę musiała brać steryd żeby organizm znowu nie odrzucił ciąży. Czekam jeszcze na kiry i z początkiem kwietnia idę to skonsultować i zaplanować co dalej

reklama
Ja pierniczę, raczej się nie udzielam bo każdy ma swoje zdanie i swój rozum. Tym bardziej że jestem z zewnątrz więc nie chciałam się odzywać. Ale ja prdl, nie wierzę w to co czytam!? [emoji33] Czy Ty masz naprawdę takie podejście jeśli chodzi o dziecko? A spoko, urodzę staremu niech się cieszy, mam wywalone na dziecko ale niech ma, bo go za bardzo lubię, nawet nie napisałaś że kochasz! Piszesz że nie masz problemów z zajściem w ciążę, i nawet nie wiesz jak mnie boli coś takiego. Bo kobiety które pragną maluszka z całych sił, walczą o niego nieraz latami, biorą mnóstwo leków żeby tylko się udało niestety nie mają tego szczęścia (sama walczyłam 3 lata) i poprostu jak czytam coś takiego to mi się nóż w kieszeni otwiera... Mam nadzieję że albo Ci się odmieni jak już uda Ci się urodzić maluszka albo przepraszam że to napisze ale nie zajdziesz w ciążę [emoji45] mam nadzieję że nikogo nie urazę, ale nie mogłam się nie odezwać.

Kochane pogoda taka piękna, polknelam ostatniego Aromka i idę siac kwiatki do doniczek 😀😀🌷🌻🌼 ostatnio mam taki szał, że chyba z 5 do domu kupiłam, w tym jedna paprotkę, a jeszcze nasion nakupilam i nieglugo chyba otworze kwiaciarnie 😂 tak mnie ta pogoda natchnęła, że chce już czuć wiosnę wszędzie 😁

Kochane pogoda taka piękna, polknelam ostatniego Aromka i idę siac kwiatki do doniczek 😀😀🌷🌻🌼 ostatnio mam taki szał, że chyba z 5 do domu kupiłam, w tym jedna paprotkę, a jeszcze nasion nakupilam i nieglugo chyba otworze kwiaciarnie 😂 tak mnie ta pogoda natchnęła, że chce już czuć wiosnę wszędzie 😁
A ja siedze za biureczkiem zamknięta w pokoju i jak wyjde to pewnie będzie zimno i szaruga

reklama
Do góry