reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Tak mi się skojarzyło: słyszałam wiele głosów, że faceta nie powinno być przy porodzie, bo jeszcze mu seks obrzydnie jak to zobaczy.
Dobrze, ze kur*a mi nie obrzydnie jak będę wypychać przez krocze coś co zostawił we mnie 9 miesięcy wcześniej. Dlaczego facet ma prawo tak sie czuć a kobieta już nie. Wkurza mnie to.
No kurna najlepiej! Ich chronić przez całym bólem świata, wszystkim co może być niemile czy obrzydliwe a my mamy wszystko znosić 😠

Hej Dziewczyny :)
Ja mam dzisiaj 9dc i pęcherzyk w lewym 14x16, bez stymulacji bez monitorowania.
Znowu w lewym 🙈 to już 4 albo 5 cykl wiec albo prawy spi albo nie wiem co, mam się nie przejmować bo ważne żeby była owu, w prawym tez pełno pęcherzyków ale bez dominującego.
Dostałam skierowanie na laparo i drożność ale oczywiście dodzwonić do szpitala żeby się na kwiecień umówić nie ma póki co szans- echo w słuchawce :p
Ale będę próbować ☺️
Mojego starego nie ma do piątku - delegacja wiec tyle co postarane do wczoraj No i od piątku znowu, ale kiedy będzie owu - zobaczymy :p
Narazie to mogę potrenować do starań sama ze sobą 😂
Żeby zajac czymś głowę szukam właśnie kursu z ang żeby zdać sobie certyfikat, może jak się tym zajmę to przestane świrować choc odrobine, w każdym razie ciagle sobie coś wyszukuje 🤭

Hej Dziewczyny :)
Ja mam dzisiaj 9dc i pęcherzyk w lewym 14x16, bez stymulacji bez monitorowania.
Znowu w lewym 🙈 to już 4 albo 5 cykl wiec albo prawy spi albo nie wiem co, mam się nie przejmować bo ważne żeby była owu, w prawym tez pełno pęcherzyków ale bez dominującego.
Dostałam skierowanie na laparo i drożność ale oczywiście dodzwonić do szpitala żeby się na kwiecień umówić nie ma póki co szans- echo w słuchawce :p
Ale będę próbować ☺️
Mojego starego nie ma do piątku - delegacja wiec tyle co postarane do wczoraj No i od piątku znowu, ale kiedy będzie owu - zobaczymy :p
Narazie to mogę potrenować do starań sama ze sobą 😂
Żeby zajac czymś głowę szukam właśnie kursu z ang żeby zdać sobie certyfikat, może jak się tym zajmę to przestane świrować choc odrobine, w każdym razie ciagle sobie coś wyszukuje 🤭
Spoko, ja zaczełam się uczyć wielu rzeczy i nic nie pomogło xD
Mam nadzieje, że u Ciebie będzie inaczej :D

Też tak gadam 😂 bo zawsze co na myjnię zajadę to leje na drugi dzień (max 2 dni pózniej) 🤣 Dlatego jeszcze nie byłam 😜
Mój mąż w ogóle twierdzi, że pech się go trzyma :D
Ostatnio mieliśmy apogeum jak jechaliśmy na HSG to byliśmy całe 7 minut od kliniki i Kamala jechała no i 40 minut staliśmy i nie zdążyłam :D i on mówi, ze jakbym jechała z kimś innym to napewno by mi się to nie zdarzyło :D

Spoko, ja zaczełam się uczyć wielu rzeczy i nic nie pomogło xD
Mam nadzieje, że u Ciebie będzie inaczej :D
A jak mam tak, że jak wiem, że cykl stracony, to już mam wszystko w dupie, czekam na okres, nic nie odliczam, nie czytam i myślę, że już w ogóle odpuszczam i nie myślę. A potem jak się zaczyna pierwszy dzień cyklu to odwala mi na nowo 😂

reklama
A jak mam tak, że jak wiem, że cykl stracony, to już mam wszystko w dupie, czekam na okres, nic nie odliczam, nie czytam i myślę, że już w ogóle odpuszczam i nie myślę. A potem jak się zaczyna pierwszy dzień cyklu to odwala mi na nowo 😂
A to ja jak mam 1 dc to "dobra, wyjebane, mam to gdzieś" a potem im bliżej owu tym gorzej xD

Do góry