Ceonis
Fanka BB :)
I dostałaś wtedy ovi? Czy czekałaś jeszcze parę dni?Ostatnio w 10 dc miałam 2 pęcherzyki po 17 mm (na aromku)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I dostałaś wtedy ovi? Czy czekałaś jeszcze parę dni?Ostatnio w 10 dc miałam 2 pęcherzyki po 17 mm (na aromku)
No kurna najlepiej! Ich chronić przez całym bólem świata, wszystkim co może być niemile czy obrzydliwe a my mamy wszystko znosićTak mi się skojarzyło: słyszałam wiele głosów, że faceta nie powinno być przy porodzie, bo jeszcze mu seks obrzydnie jak to zobaczy.
Dobrze, ze kur*a mi nie obrzydnie jak będę wypychać przez krocze coś co zostawił we mnie 9 miesięcy wcześniej. Dlaczego facet ma prawo tak sie czuć a kobieta już nie. Wkurza mnie to.
I dostałaś wtedy ovi? Czy czekałaś jeszcze parę dni?
Spoko, ja zaczełam się uczyć wielu rzeczy i nic nie pomogło xDHej Dziewczyny
Ja mam dzisiaj 9dc i pęcherzyk w lewym 14x16, bez stymulacji bez monitorowania.
Znowu w lewym to już 4 albo 5 cykl wiec albo prawy spi albo nie wiem co, mam się nie przejmować bo ważne żeby była owu, w prawym tez pełno pęcherzyków ale bez dominującego.
Dostałam skierowanie na laparo i drożność ale oczywiście dodzwonić do szpitala żeby się na kwiecień umówić nie ma póki co szans- echo w słuchawce
Ale będę próbować
Mojego starego nie ma do piątku - delegacja wiec tyle co postarane do wczoraj No i od piątku znowu, ale kiedy będzie owu - zobaczymy
Narazie to mogę potrenować do starań sama ze sobą
Żeby zajac czymś głowę szukam właśnie kursu z ang żeby zdać sobie certyfikat, może jak się tym zajmę to przestane świrować choc odrobine, w każdym razie ciagle sobie coś wyszukuje
Też tak gadam bo zawsze co na myjnię zajadę to leje na drugi dzień (max 2 dni pózniej) Dlatego jeszcze nie byłammówisz jak mój mąź xD "no, oczywiście, że pada, przecież umyłem auto"
Mój mąż w ogóle twierdzi, że pech się go trzymaTeż tak gadam bo zawsze co na myjnię zajadę to leje na drugi dzień (max 2 dni pózniej) Dlatego jeszcze nie byłam
Sama bym nie chciała być przy porodzie, lubię horrory ale nie na żywoNo kurna najlepiej! Ich chronić przez całym bólem świata, wszystkim co może być niemile czy obrzydliwe a my mamy wszystko znosić
A jak mam tak, że jak wiem, że cykl stracony, to już mam wszystko w dupie, czekam na okres, nic nie odliczam, nie czytam i myślę, że już w ogóle odpuszczam i nie myślę. A potem jak się zaczyna pierwszy dzień cyklu to odwala mi na nowoSpoko, ja zaczełam się uczyć wielu rzeczy i nic nie pomogło xD
Mam nadzieje, że u Ciebie będzie inaczej
A to ja jak mam 1 dc to "dobra, wyjebane, mam to gdzieś" a potem im bliżej owu tym gorzej xDA jak mam tak, że jak wiem, że cykl stracony, to już mam wszystko w dupie, czekam na okres, nic nie odliczam, nie czytam i myślę, że już w ogóle odpuszczam i nie myślę. A potem jak się zaczyna pierwszy dzień cyklu to odwala mi na nowo