reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
no cześć 😁 Czy u Was też tak ciepło, że musiałam wbijać się w wiosenne ciuszki wierzchnie i lekkie buciki? 😁
U mnie tak było wczoraj, dziś już chłodniej i brak słońca, brak uczucia wiosny :(
Tego nie wiem, bo gin mi powiedziała, że tym będziemy się martwić później, jeśli pęcherzyk nie będzie pękał. Tak się właśnie zastanawiam czy on może sam pęknąc czy przy stymulacji zawsze się ovi podaje 🤔
Możliwe że jest możliwość że pęknie sam, ale z reguły gin przepisują zastrzyki dla pewności żeby pękły, bo jeśli nie pękną to duże prawdopodobieństwo że się zrobi torbiel i 💩, szkoda po prostu stymulacji jeśli jest ryzyko że nie pękną. Zobaczymy jak będzie u Ciebie, może obalisz teorie :)
A mam pytanko odnośnie bzykania podczas okresu. Ostatnio nam się nawinal taki temat w pracy 😁 oczywiście jeśli nie chcecie, to nie odpowiadajcie 😉
Robicie to podczas miesiączki? I jak wasi faceci to tego podchodzą?
U mnie z poprzednim partnerem nie było problemu, on to nawet chciał jak miałam początek okresu, choć dla mnie to już było za dużo. Z obecnym partnerem też robimy to jak mam okres, oczywiście nie jakoś na początku, ale potem jak jest bardziej skąpy to czemu nie :) tylko ostatnio mam wrażenie, że jakoś mniej entuzjastycznie to tego podchodzi, oczywiście nie mam mu tego za złe, nie musi tego lubiec i jak najbardziej to rozumiem. Niby nic takiego nie powiedział, że nie chce, ale czułam, że jest jakoś inaczej. I jak dzisiaj w nocy chciał się bzyknac, to powiedziałam, że mam jeszcze końcówkę okresu i nie będziemy tego robić, bo wiem, że nie specjalnie to lubi. A on nie zaprzeczył, tylko się przytulił i zasnal. Dzisiaj mamy o to mały dym, bo ja czuję się zniechęcona już totalnie, a on mi wypomina, że miał wczoraj na mnie ochotę, ale nie chciałam. Ja pierdooole, taka pierdola a problem jak choooj 😂
Mojemu też ponoć nic nie przeszkadza, ale ja się wtedy czuję nieswojo i podczas okresu nigdy tego nie robiliśmy, jedynie na totalnej końcówce może 2 razy się zdarzyło, jak były tylko jakieś mikro plamienia jak ciężko się było powstrzymać :p

Dziewczyny a jeszcze ponawiam inne pytanie, czy ten 9 cyklu przy 25-dniowych cyklach na monitoring nie będzie za wcześnie? Jestem na aromeku i chciałam zobaczyć, czy ujrze jakiś dominujący pęcherzyk

A mam pytanko odnośnie bzykania podczas okresu. Ostatnio nam się nawinal taki temat w pracy 😁 oczywiście jeśli nie chcecie, to nie odpowiadajcie 😉
Robicie to podczas miesiączki? I jak wasi faceci to tego podchodzą?
U mnie z poprzednim partnerem nie było problemu, on to nawet chciał jak miałam początek okresu, choć dla mnie to już było za dużo. Z obecnym partnerem też robimy to jak mam okres, oczywiście nie jakoś na początku, ale potem jak jest bardziej skąpy to czemu nie :) tylko ostatnio mam wrażenie, że jakoś mniej entuzjastycznie to tego podchodzi, oczywiście nie mam mu tego za złe, nie musi tego lubiec i jak najbardziej to rozumiem. Niby nic takiego nie powiedział, że nie chce, ale czułam, że jest jakoś inaczej. I jak dzisiaj w nocy chciał się bzyknac, to powiedziałam, że mam jeszcze końcówkę okresu i nie będziemy tego robić, bo wiem, że nie specjalnie to lubi. A on nie zaprzeczył, tylko się przytulił i zasnal. Dzisiaj mamy o to mały dym, bo ja czuję się zniechęcona już totalnie, a on mi wypomina, że miał wczoraj na mnie ochotę, ale nie chciałam. Ja pierdooole, taka pierdola a problem jak choooj 😂
U nas w końcówkę to bez problemu. Z resztą przez te moje plamienia poowulacyjne on jest już przyzwyczajony do widoku krwi w tych miejscach xD

A jeden ciul czy stary się myje po spermie czy krwi 😂 my musimy ich wydzieliny przyjmować 😂😂
Tak mi się skojarzyło: słyszałam wiele głosów, że faceta nie powinno być przy porodzie, bo jeszcze mu seks obrzydnie jak to zobaczy.
Dobrze, ze kur*a mi nie obrzydnie jak będę wypychać przez krocze coś co zostawił we mnie 9 miesięcy wcześniej. Dlaczego facet ma prawo tak sie czuć a kobieta już nie. Wkurza mnie to.

reklama
Tego nie wiem, bo gin mi powiedziała, że tym będziemy się martwić później, jeśli pęcherzyk nie będzie pękał. Tak się właśnie zastanawiam czy on może sam pęknąc czy przy stymulacji zawsze się ovi podaje 🤔
Nie zawsze. Z reguły tak, ale nie zaawsze. Moim zdaniem 9dc przy 25 dniowych cyklach to dobry moment na monitoring.

Do góry