reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

A ja jestem do końca tyg na chorobowym i antybiotykach, bo takie mnie choróbsko dopadli, że ledwo żyję. Także mysle, że ten cykl będzie stracony. A jeszcze mam jakiś lek na kaszel, takie tabletki do ssania, na których w domu doczytałam na ulotce, żeby nie brać jak się stara o dziecko, albo podejrzewa ciążę czy karmi piersią 😐 wzięłam jedna i reszty już nie wezmę

reklama
A ja jestem do końca tyg na chorobowym i antybiotykach, bo takie mnie choróbsko dopadli, że ledwo żyję. Także mysle, że ten cykl będzie stracony. A jeszcze mam jakiś lek na kaszel, takie tabletki do ssania, na których w domu doczytałam na ulotce, żeby nie brać jak się stara o dziecko, albo podejrzewa ciążę czy karmi piersią 😐 wzięłam jedna i reszty już nie wezmę
Zdrowia :*
A który masz dziś dc?

Dziękuję ❤️
Dziś mam 6 dzień cyklu. Do dziś biorę ten Aromek, który miałam brać w 2 i 7 dniu. Ale biorę od 2 do 6. Czuję się jakbym prawo łamała 😂 i zastanawiam się, czy ten antybiotyk jakoś wpłynie na to wszystko
nie no to myślę, że może nie będzie cykl stracony :) piłka w grze :D
ja sama mam 11 dc, a biorę antybiotyk, ale to mi lekarz dał po drożności, żeby zapobiec zapaleniu w okolicy miednicy mniejszej. I i tak radośnie się staram :D

nie no to myślę, że może nie będzie cykl stracony :) piłka w grze :D
ja sama mam 11 dc, a biorę antybiotyk, ale to mi lekarz dał po drożności, żeby zapobiec zapaleniu w okolicy miednicy mniejszej. I i tak radośnie się staram :D
To dałaś mi nadzieję, że może jednak nie będzie stracony 😁 właśnie próbuje się dodzwonić do mojej Gin na monitoring, chyba pójdę w sobotę lub w poniedziałek. Zobaczę, czy urósł ten pęcherzyk. I tak się zastanawiam, czy jest szansa przy stymulacji, że on sam pęknie 🤔
A Ty jesteś blisko owulacji, to owocnych starań! 💗 Obyś w tym cyklu już zapomniała jak się używa tamponów i podpasek 😀

To dałaś mi nadzieję, że może jednak nie będzie stracony 😁 właśnie próbuje się dodzwonić do mojej Gin na monitoring, chyba pójdę w sobotę lub w poniedziałek. Zobaczę, czy urósł ten pęcherzyk. I tak się zastanawiam, czy jest szansa przy stymulacji, że on sam pęknie 🤔
A Ty jesteś blisko owulacji, to owocnych starań! 💗 Obyś w tym cyklu już zapomniała jak się używa tamponów i podpasek 😀
Dziękuję :D bardzo bym chciała :D
No wczoraj postarane, planuje jeszcze jutro i w sobote, bo u nas z tym nasieniem cienkim to codziennie troche za często. No chyba, ze będzie chęć inaczej to też nie będę się hamować :D
A nie będziesz miała podawanego Ovi?

A właśnie mam pytanko, umówiłam się na monitoring w sobotę i teraz zobaczyłam, że to będzie mój 9 dzień cyklu. 3 dni po zakończeniu stymulacji, a cykle mam ostatnio 25-dniowe. To nie będzie za wcześnie?

Dziękuję :D bardzo bym chciała :D
No wczoraj postarane, planuje jeszcze jutro i w sobote, bo u nas z tym nasieniem cienkim to codziennie troche za często. No chyba, ze będzie chęć inaczej to też nie będę się hamować :D
A nie będziesz miała podawanego Ovi?
Tego nie wiem, bo gin mi powiedziała, że tym będziemy się martwić później, jeśli pęcherzyk nie będzie pękał. Tak się właśnie zastanawiam czy on może sam pęknąc czy przy stymulacji zawsze się ovi podaje 🤔

reklama
Tego nie wiem, bo gin mi powiedziała, że tym będziemy się martwić później, jeśli pęcherzyk nie będzie pękał. Tak się właśnie zastanawiam czy on może sam pęknąc czy przy stymulacji zawsze się ovi podaje 🤔
tego niestety nie wiem, bo ja nigdy nie byłam stymulowana ani nie miałam ovi :(

Do góry