reklama
Z
zaz208622
Gość
Jest w innym miejscu bo to nie kreska ciążowa tylko zalany test.
Witam czy Wy też widzicie druga kreskę i dlaczego ona jest w innym miejscu niż powinna czy mi się tylko wydaje ?
Karooola28
Fanka BB :)
Niestety znowu muszę się zgodzić - to nie jest pozytywny wynikJest w innym miejscu bo to nie kreska ciążowa tylko zalany test.
L
Ladycarooo
Gość
siemano, miłego dnia
pluto_nova
Moderator
no cześć Czy u Was też tak ciepło, że musiałam wbijać się w wiosenne ciuszki wierzchnie i lekkie buciki?siemano, miłego dnia
L
Ladycarooo
Gość
Ja jeszcze kurtka zimowa, ale niu balansiki już wjechałyno cześć Czy u Was też tak ciepło, że musiałam wbijać się w wiosenne ciuszki wierzchnie i lekkie buciki?
MPAnia
Wczoraj było pięknie,lżejsze ciuchy weszły a dziś już padano cześć Czy u Was też tak ciepło, że musiałam wbijać się w wiosenne ciuszki wierzchnie i lekkie buciki?
pluto_nova
Moderator
u Nas pochmurnie, ale bez deszczu (w nocy tylko coś popadało), ale i tak cieplusio. Tęskniłam za tymWczoraj było pięknie,lżejsze ciuchy weszły a dziś już pada
L
Ladycarooo
Gość
nooo niech wiosna już przychodzi, słoneczko, chill i grillu Nas pochmurnie, ale bez deszczu (w nocy tylko coś popadało), ale i tak cieplusio. Tęskniłam za tym
reklama
MPAnia
Wczoraj padło hasło że w końcu za okna się wezmę więc w ogóle mnie ten deszcz nie dziwiu Nas pochmurnie, ale bez deszczu (w nocy tylko coś popadało), ale i tak cieplusio. Tęskniłam za tym
Podziel się: