reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

No to jako fanka pinkow uzbrojona w wiedzę o Twojej wczorajszej becie 1 z groszem dziś czuję, że idziesz grzać nam miejsce na listopadówkach [emoji7][emoji7][emoji7]
Jakby co to bez Was nigdzie nie idę 😀
Season 2 Friends Tv Show GIF by Friends

reklama
No ale to bez sensu jest dla Ciebie to forum. Jak jesteś w ciąży, to raczej powinnaś być w innym wątku, bo tutaj jak przychodzi ktoś nowy, to nie po to żeby w pierwszym poście wstawiać zdjęcie pozytywnego testu, tylko dlatego, że ma szereg problemów w zajściem w ciążę i to się nie udaje przez długie miesiące albo lata. Jak potwierdzisz sobie betą, to wątek dla mamusiek jest odpowiedni 😉
Dobrze, narazie jestem jeszcze nie zorientowana na tym forum. Przepraszam zatem za zamieszanie.

Dobrze, narazie jestem jeszcze nie zorientowana na tym forum. Przepraszam zatem za zamieszanie.
Nie przepraszaj, po prostu chodzi mi o to, że niczego przydatnego dla Ciebie się tutaj nie dowiesz 😉 my będziemy gadać o badaniach, monitoringach, lekach, różnych rzeczach, które można poprawic, żeby zajść w ciaze, problemach zdrowotnych, a Ty będziesz sprawdzać jak beta rośnie. Jak ktoś się chce zorientować co to za wątek to czyta pierwsza stronę 😊 bez urazy oczywiście. Nie mówię tego dlatego, że chce być niemiła, tylko dlatego, że raczej ten wątek nic nie wniesie do Twojego życia 😜

Nie przepraszaj, po prostu chodzi mi o to, że niczego przydatnego dla Ciebie się tutaj nie dowiesz 😉 my będziemy gadać o badaniach, monitoringach, lekach, różnych rzeczach, które można poprawic, żeby zajść w ciaze, problemach zdrowotnych, a Ty będziesz sprawdzać jak beta rośnie. Jak ktoś się chce zorientować co to za wątek to czyta pierwsza stronę 😊 bez urazy oczywiście. Nie mówię tego dlatego, że chce być niemiła, tylko dlatego, że raczej ten wątek nic nie wniesie do Twojego życia 😜

reklama
To fakt jeszcze do dziś byłam staraczka bo tez już myślałam powoli ze nic z tego nie będzie jak zawsze. Juz olej z wiesiołka stosowałam i siemnie lniane a lekarz kazał dopiero po roku nieudanych starań robić badania. Wiem sa osoby które długo się starają i ja myślałam ze ja będę w tej grupie osób bo juz po trzydziestce jestem i będzie trudniej. I jakoś nie umiem uwierzyć ze faktycznie mogło się udać. Życzę wam powodzenia i idę poszukać innego wątku bo się pośpieszyłam z tym postem a nie doczytałam dokładnie.

Do góry