reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Wieści z pola bitwy: mamy sukces, ktoś w końcu przepisał mi bromergon :D! Ale powiedział przy okazji, że wydziwiam i nie z takimi wynikami kobiety w ciążę zachodzą. W ogóle on by tej prolaktyny nie ruszał, ale jak bardzo chcę to mi przepisze. Uff :)

reklama
Miłego weekendu babeczki ❤️❤️
Nie po to kupiłam dwie paczki testów żeby ich nie robić, zatem oto dzisiejszy 😬 rollercoaster w głowie czas zacząć 😂
C4C5A458-4B81-4BFD-B5BA-BF477B2384F8.jpeg

Wieści z pola bitwy: mamy sukces, ktoś w końcu przepisał mi bromergon :D! Ale powiedział przy okazji, że wydziwiam i nie z takimi wynikami kobiety w ciążę zachodzą. W ogóle on by tej prolaktyny nie ruszał, ale jak bardzo chcę to mi przepisze. Uff :)
Daj znać, jak się po nim czujesz 😀
I jakie masz dawkowanie?

Takie historie wlewają nadzieję w serce ❤️
kochana,ja tez jestem takim przypadkiem jak koleżanka @Fleur86....tez mnie wk...takie gadanie. Bo jak odpuścić jak bardzo czegos chcesz a czas w twoim przypadku leci na niekorzyść.
U mnie to był ciezki czas w pracy,początek pandemii....stres gonił stres.
Nie bylo czasu i ochoty na "przytulanie" z mężem.
Dzień przed moim wyjazdem do rodziny byl seks,do owulacji był kawałek.
Test zrobilam jak mi sie okres 2 dni spoznił i to tylko dlatego,że szłam z koleżanką na piwo. Nie miałam żadnych objawów,ból brzucha na okres....tyle
Z koleżanką sie spotkałam,ale na softa.🙃
Trzymam z całego serca kciuki za wszystkie staraczki.🥰

Przecież przekonywałas mnie, że trzeba odpuścić to się zajdzie bo Ty zaszłaś dzięki psychice [emoji23] a teraz jednak wkurza Cię takie gadanie? Cóż za szybka zmiana zdania
kochana,ja tez jestem takim przypadkiem jak koleżanka @Fleur86....tez mnie wk...takie gadanie. Bo jak odpuścić jak bardzo czegos chcesz a czas w twoim przypadku leci na niekorzyść.
U mnie to był ciezki czas w pracy,początek pandemii....stres gonił stres.
Nie bylo czasu i ochoty na "przytulanie" z mężem.
Dzień przed moim wyjazdem do rodziny byl seks,do owulacji był kawałek.
Test zrobilam jak mi sie okres 2 dni spoznił i to tylko dlatego,że szłam z koleżanką na piwo. Nie miałam żadnych objawów,ból brzucha na okres....tyle
Z koleżanką sie spotkałam,ale na softa.[emoji854]
Trzymam z całego serca kciuki za wszystkie staraczki.[emoji3059]

Bardzo dobrze, trzeba walczyć o swoje 💪🏻💪🏻

Wiesz co ja myślę prawda [emoji41][emoji41][emoji41]
Żebyś Ty wiedziała co ja myśle 🤯🙈🙈🙈
wszystkie dobre myśli (te na wyrost tez) przyjmuje dzisiaj bez pytania, a żeby mnie w kaftanie nie wywieźli to na dzisiaj mam zaplanowanego batmana w kinie, kolacje i bilard z rodzeństwem 🥰

No to jako fanka pinkow uzbrojona w wiedzę o Twojej wczorajszej becie 1 z groszem dziś czuję, że idziesz grzać nam miejsce na listopadówkach [emoji7][emoji7][emoji7]
Bardzo dobrze, trzeba walczyć o swoje [emoji1320][emoji1320]

Żebyś Ty wiedziała co ja myśle [emoji2962][emoji85][emoji85][emoji85]
wszystkie dobre myśli (te na wyrost tez) przyjmuje dzisiaj bez pytania, a żeby mnie w kaftanie nie wywieźli to na dzisiaj mam zaplanowanego batmana w kinie, kolacje i bilard z rodzeństwem [emoji3059]

reklama
A, dziewczyny, jak kupowałam teraz testy na Allegro to dostałam taki kupon zniżkowy, podejrzewam, ze jest wielorazowego użytku, a 5% to zawsze pare złotych w kieszeni zwłaszcza przy większych zakupach :) może którejś z Was się przyda, są tam testy ciążowe, owulacyjne i inne medyczne produkty.
F5FDFF86-B6F3-44D3-B3B6-89445BCD169D.jpeg

Do góry