reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Właśnie ja też tak biorę i zależy od dnia. Tydzień temu w weekend dwa dni rzygałam, co prawda po jednym razie, ale jednak. Miałam zawroty głowy, raz mi słabo, raz gorąco, a raz czuje się ok. Ciekawa jestem, czy ktoś jeszcze będzie tak to odczuwał. Oby nie!
Nie strasz 😂 ja chciałam wysępić Dostinex, ale powiedział, że po jednej tabletce mogłaby spaść za dużo i wolałby powoli bromergonem, no to ok. Zacznę od poniedziałku żeby se weekendu nie psuć xD

reklama
To fakt jeszcze do dziś byłam staraczka bo tez już myślałam powoli ze nic z tego nie będzie jak zawsze. Juz olej z wiesiołka stosowałam i siemnie lniane a lekarz kazał dopiero po roku nieudanych starań robić badania. Wiem sa osoby które długo się starają i ja myślałam ze ja będę w tej grupie osób bo juz po trzydziestce jestem i będzie trudniej. I jakoś nie umiem uwierzyć ze faktycznie mogło się udać. Życzę wam powodzenia i idę poszukać innego wątku bo się pośpieszyłam z tym postem a nie doczytałam dokładnie.
Zdrowi ludzie tak do roku się starają, także wszystko z Toba jak najbardziej ok 😉 gratuluję i życzę, żeby wszystko było dobrze, a dzieciątko zdrowo się rozwijało 😀

Nie strasz 😂 ja chciałam wysępić Dostinex, ale powiedział, że po jednej tabletce mogłaby spaść za dużo i wolałby powoli bromergonem, no to ok. Zacznę od poniedziałku żeby se weekendu nie psuć xD
I koniecznie na noc bierz, żeby te ewentualne skutki uboczne przespać 😜 zresztą Zazuu wali po całej tabletce a nic jej nie jest, także nie sugeruj się mną 😂

@Chemik97 nie zdziw się tylko jak nie będzie bromergonu tylko bromocorn, bromergonu ostatnio nie ma w hurtowniach a bromocorn to jego odpowiednik.
@Ceonis ja tez brałam po całej tabletce, chyba nawet dwa razy dziennie 🤔 i żadnych skutków ubocznych :)

@Chemik97 nie zdziw się tylko jak nie będzie bromergonu tylko bromocorn, bromergonu ostatnio nie ma w hurtowniach a bromocorn to jego odpowiednik.
@Ceonis ja tez brałam po całej tabletce, chyba nawet dwa razy dziennie 🤔 i żadnych skutków ubocznych :)
Ale ze mnie cipa 😂 ale dzisiaj np czuje się fenomenalnie, ale to może dlatego, że spałam do 10 prawie 🤣

92F478E9-5FDF-444C-8091-BA7786511A63.jpeg
DEFEF08C-327B-4905-9A95-B8691194413E.jpeg

Clo od 3 do 7dc. Dziś 12dc/27, pęcherzyk 31mm, endo 9mm. Nie dostałam nic na pęknięcie, bo już zaczyna się pojawiać płyn w zatoce. Ale chyba za duży urosnął ten pęcherzyk :( no i znowu tylko jeden. Dr powiedziała, że jak mam męża w domu to po powrocie żeby go wziąć w obroty, a stary z tego wszystkiego chyba za bardzo się zestresował i nie dał rady 🙃 od jutra mam znowu 2x1 duphastonu brać. Imo kolejny cykl na straty.

reklama
Zobacz załącznik 1378522Zobacz załącznik 1378523
Clo od 3 do 7dc. Dziś 12dc/27, pęcherzyk 31mm, endo 9mm. Nie dostałam nic na pęknięcie, bo już zaczyna się pojawiać płyn w zatoce. Ale chyba za duży urosnął ten pęcherzyk :( no i znowu tylko jeden. Dr powiedziała, że jak mam męża w domu to po powrocie żeby go wziąć w obroty, a stary z tego wszystkiego chyba za bardzo się zestresował i nie dał rady 🙃 od jutra mam znowu 2x1 duphastonu brać. Imo kolejny cykl na straty.
No chyba za duży, dla niektórych lekarzy ponad 20mm to już za duży... A w którym dniu cyklu byłaś na monitoringu?

Do góry