reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Zdjęcie nie działa, poza tym w instrukcji na pewno jest informacja co oznacza blada kreska.

P. S. Zapraszam do przeczytania pierwszego postu
CBFECD64-99EF-46FE-9E81-D74F349207F4.jpeg
CBFECD64-99EF-46FE-9E81-D74F349207F4.jpeg

Pół tabletki na dzień czyli najmniej jak się da :) powiedział, że nie powinnam mieć skutków ubocznych po takiej dawce
Właśnie ja też tak biorę i zależy od dnia. Tydzień temu w weekend dwa dni rzygałam, co prawda po jednym razie, ale jednak. Miałam zawroty głowy, raz mi słabo, raz gorąco, a raz czuje się ok. Ciekawa jestem, czy ktoś jeszcze będzie tak to odczuwał. Oby nie!

Boje się rozczarowania ze jednak to błąd i nic z tego nie będzie. Jeszcze nie miałam takich delikatnych kresek dlatego pytam czy jest szansa

reklama
Zastanawiam się poprostu czy to nie błąd jakis
No ale to bez sensu jest dla Ciebie to forum. Jak jesteś w ciąży, to raczej powinnaś być w innym wątku, bo tutaj jak przychodzi ktoś nowy, to nie po to żeby w pierwszym poście wstawiać zdjęcie pozytywnego testu, tylko dlatego, że ma szereg problemów w zajściem w ciążę i to się nie udaje przez długie miesiące albo lata. Jak potwierdzisz sobie betą, to wątek dla mamusiek jest odpowiedni 😉

Do góry