reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Cześć, Staraczki! Miłego weekendu!
Witam w 1dc. Żeby było więcej funu, to mi się nawet @ spóźniła o jeden dzień, co bym na przykład się tak troszeczkę połudziła jednak... Zmieniam zatem stopkę - za mną 2 nieudane inseminacje, w tym miesiącu robię przerwę, by się pomartwić czymś innym.
A do tego na weekend mam naprawdę cały pakiet...
Macica szaleje, muszę dziś gratisowo iść do pracy, a jutro to już w ogóle apogeum szczęścia: 2 chrzty w rodzinie mojego męża. Kolejna super okazja, bym sobie przypomniała, czego nie mam. Żona mojego szwagra ma dwójkę rodzeństwa. I cała ta trójka miewa dzieci niemal jednocześnie i regularnie. Poznali się ze swoimi partnerami wszyscy o wiele później niż ja z moim mężem, są prawie 10 lat młodsi, a zdążyło się ich zrobić o 7 sztuk więcej. Na tych rodzinnych zjazdach czuję się jak kosmita. Oni z tej kategorii, która uznaje, że jak ktoś nie ma dzieci to dlatego, że po prostu nie chce.
Dostrzeżmy jednak dobre strony. Wina się napiję.
Też mam w swoim otoczeniu takich znajomych, 4 siostry i każda po 2 dzieci, niektóre nawet nie planowane 🤭

Dzien dobry z Polski 🥰 termometru nie wzięłam wiec na tym wykresie kończy się moja przygoda z temperatura w tym cyklu 🤷🏽‍♀️
Screenshot_20220312-090657_Flo.jpg

Też mam w swoim otoczeniu takich znajomych, 4 siostry i każda po 2 dzieci, niektóre nawet nie planowane 🤭
No uwielbiam takie przypadki. Tam właśnie w tej rodzinie każdy przybrał inną kolejność. Jedni zaczęli od ślubu. Drudzy od kupna domu. A trzecia para od.... ciąży. A potem dopiero zaczęli być razem. Więc chyba nieplanowane... Gdy widzę wiecznie niezadowoloną minę tej dziewczyny, to aż mi się wszystko gotuje... Foch, że się źle czuje w ciąży. Foch, że dziecko płacze. Foch, że dziecko biega. Foch, że dziecko ma focha. Foch, że w ogóle ma dziecko. Rozwiązanie: wpadła drugi raz. Foch na wszystko.

Załączniki

• IMG_20220312_100239.jpg
    IMG_20220312_100239.jpg
    105,3 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry