reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Cześć, Staraczki! Miłego weekendu!
Witam w 1dc. Żeby było więcej funu, to mi się nawet @ spóźniła o jeden dzień, co bym na przykład się tak troszeczkę połudziła jednak... Zmieniam zatem stopkę - za mną 2 nieudane inseminacje, w tym miesiącu robię przerwę, by się pomartwić czymś innym.
A do tego na weekend mam naprawdę cały pakiet...
Macica szaleje, muszę dziś gratisowo iść do pracy, a jutro to już w ogóle apogeum szczęścia: 2 chrzty w rodzinie mojego męża. Kolejna super okazja, bym sobie przypomniała, czego nie mam. Żona mojego szwagra ma dwójkę rodzeństwa. I cała ta trójka miewa dzieci niemal jednocześnie i regularnie. Poznali się ze swoimi partnerami wszyscy o wiele później niż ja z moim mężem, są prawie 10 lat młodsi, a zdążyło się ich zrobić o 7 sztuk więcej. Na tych rodzinnych zjazdach czuję się jak kosmita. Oni z tej kategorii, która uznaje, że jak ktoś nie ma dzieci to dlatego, że po prostu nie chce.
Dostrzeżmy jednak dobre strony. Wina się napiję.
Też mam w swoim otoczeniu takich znajomych, 4 siostry i każda po 2 dzieci, niektóre nawet nie planowane 🤭

Dzien dobry z Polski 🥰 termometru nie wzięłam wiec na tym wykresie kończy się moja przygoda z temperatura w tym cyklu 🤷🏽‍♀️
Screenshot_20220312-090657_Flo.jpg

Też mam w swoim otoczeniu takich znajomych, 4 siostry i każda po 2 dzieci, niektóre nawet nie planowane 🤭
No uwielbiam takie przypadki. Tam właśnie w tej rodzinie każdy przybrał inną kolejność. Jedni zaczęli od ślubu. Drudzy od kupna domu. A trzecia para od.... ciąży. A potem dopiero zaczęli być razem. Więc chyba nieplanowane... Gdy widzę wiecznie niezadowoloną minę tej dziewczyny, to aż mi się wszystko gotuje... Foch, że się źle czuje w ciąży. Foch, że dziecko płacze. Foch, że dziecko biega. Foch, że dziecko ma focha. Foch, że w ogóle ma dziecko. Rozwiązanie: wpadła drugi raz. Foch na wszystko.

Załączniki

• IMG_20220312_100239.jpg
    IMG_20220312_100239.jpg
    105,3 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry