reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Cześć dziewczyny! Łapcie kwiatki na Dzień Kobiet 💐
U mnie @ tuż za rogiem, głowa od rana tłucze, brzuch pracuje, temperatura w dół 😝
Milego dnia!
Wolę czekoladę :p Łap 🥂🥂 na ten dzień kobiet,ściskam mocno i trzymam kciuki za kolejny cykl ❤ za Was wszystkie trzymam mocno! Spędźcie miło ten dzień 🤗

Dziewczyny wszystkiego najcudowniejszego z okazji Dnia Kobiet🌸🌸🌸

Czytam Was już od dłuższego czasu i jesteście dla mnie bohaterkami. 🏆 powinnyście dostać puchar za wytrwałość. Jak czytałam ostatnio, że niektóre z Was starają się 20 cykl…
Boże jak mocno trzymam za Was (i za siebie) kciuki 👍🏻.

Ja z pierwsza i drugą ciąża nie miałam problemów z zajściem.. i myślałam, że już zawsze wszystko będzie dobrze.
Poronienie strasznie mnie dobiło. Sprowadziło mnie trochę na ziemie. Byłam taka pewna, że zawsze będzie ciąża… dziecko i szczęście.

Jest tutaj tyle ważnych informacji dla starających się. To naprawdę kopalnia wiedzy. Bardzo dziękuje, że dzielicie się tą wiedzą i pomagacie..

Ja chyba odkładam w czasie staranie się o kolejne dziecko ze strachu.. że niepowodzenie mnie jeszcze bardziej dobije.

A apropo tego że życie jest niesprawiedliwe, my też często o tym rozmawiamy i padają przykłady jak i tu przytoczone, a swojego własnego bagażu też trochę mamy i wieeecznie pod górkę. Pomyślałam że z powodu tej niesprawiedliwości i pecha, może jednak odrzucimy zabezpieczanie się w tym cyklu ipo prostu pójdziemy na żywioł jak te inne pary które wystarczy że tylko majty ściągną i zachodzą. A z racji naszego pecha, jeśli nic nie będzie, to przynajmniej nie będziemy żałować, a jeśli jakimś cuuudem się uda, to widać tak miało być :p Bo mam pewność że na prawym jajniku coś rośnie, a lewy nie wiem czy mi wogóle działa... Tak się składało że na usg zawsze widać było akcję tylko z prawego. A jeśli w przyszłym cyklu znowuż nic nie urośnie, to już 2 cykle stracone 🤔 Takie nocne głupie rozkminy 🙄🤦‍♀️
Jeśli szukasz poparcia to ja bym szła na żywioł ;) w roku mamy jedynie +/- 12 szans na to, ze się uda, przeczekując kolejne - tych szans jest coraz mniej…

Dziewczyny wszystkiego najcudowniejszego z okazji Dnia Kobiet🌸🌸🌸

Czytam Was już od dłuższego czasu i jesteście dla mnie bohaterkami. 🏆 powinnyście dostać puchar za wytrwałość. Jak czytałam ostatnio, że niektóre z Was starają się 20 cykl…
Boże jak mocno trzymam za Was (i za siebie) kciuki 👍🏻.

Ja z pierwsza i drugą ciąża nie miałam problemów z zajściem.. i myślałam, że już zawsze wszystko będzie dobrze.
Poronienie strasznie mnie dobiło. Sprowadziło mnie trochę na ziemie. Byłam taka pewna, że zawsze będzie ciąża… dziecko i szczęście.

Jest tutaj tyle ważnych informacji dla starających się. To naprawdę kopalnia wiedzy. Bardzo dziękuje, że dzielicie się tą wiedzą i pomagacie..

Ja chyba odkładam w czasie staranie się o kolejne dziecko ze strachu.. że niepowodzenie mnie jeszcze bardziej dobije.
To chyba ja jestem tą od 20 cykli xD właśnie zaczęłam 21.
Przykro mi, że musiałaś przejsć startę. Nie doświadczyłam nigdy, więc nawet nie wiem jak to może boleć.
Daj sobie tyle czasu ile potrzebujesz. Jesli narazie nie czujesz się na siłach - wstrzymaj się ze staraniami.
Trzymam kciuki za Ciebie i oczywiście nawet jak zawieszasz starania - zapraszam Cię do nas, do rozmów i wzajemnego wsparcia :)

Cześć dziewczyny! Wszystkiego najpiękniejszego z okazji dnia kobiet😊 Czytam wasze posty od samego początku i dziś postanowiłam napisać i do was dołączyć 😊 To nasz 3 cykl starań... jestem właśnie w 20dc.. mam stwierdzone hashimoto i niedoczynność tarczycy przez cały ostatni rok leczyłam się na zaburzenia lękowo- depresyjne... raz mam lepsze dni raz gorsze... mam nadzieję, że kiedyś każdej z nas się uda, podziwiam niektóre z was ile musiały przejść ale lepsze napewno dopiero przed nami 😘 Życzę nam wszystkim tego aby przestało się śnić a zaczęło przytrafiać!!!!😀

Cześć dziewczyny! Wszystkiego najpiękniejszego z okazji dnia kobiet😊 Czytam wasze posty od samego początku i dziś postanowiłam napisać i do was dołączyć 😊 To nasz 3 cykl starań... jestem właśnie w 20dc.. mam stwierdzone hashimoto i niedoczynność tarczycy przez cały ostatni rok leczyłam się na zaburzenia lękowo- depresyjne... raz mam lepsze dni raz gorsze... mam nadzieję, że kiedyś każdej z nas się uda, podziwiam niektóre z was ile musiały przejść ale lepsze napewno dopiero przed nami 😘 Życzę nam wszystkim tego aby przestało się śnić a zaczęło przytrafiać!!!!😀
Siemanko!
3 cykle to jeszcze bardzo malutko, ale oczywiście zapraszam do nas na wspólne wspieranie się i dużo darmowej wiedzy xD
Mam nadzieję, że zaraz przeskoczysz na wątek dla mam.
Powodzenia!

reklama
Do góry