reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

No to ja nawet nie powinnam sie wypowiadać, ale ja w trakcie starań biorę leki nasenne wypisane przez psychiatre. Oczywiście lekarz wie o staraniach. Tylko że ja nie mam kłopotów ze snem a zdiagnozowaną bezsennosc.

reklama
A masz jakiś pomysł czemu są niewskazane dla ciężarnych?
Myślę, że dlatego, że nie były badane na ciężarnych, w ciąży zresztą wiele leków nie można stosować a mimo to lekarze zalecają brać. Tam są tylko zioła które można stosować u ciężarnych więc przy staraniach tym bardziej nie powinny zaszkodzić.

Hej dziewczyny, wrzucam Wam coś śmiesznego na dobranoc 😂 co prawda przywitałam się z wami w grudniu i od tej pory się więcej nie odzywałam (ale regularnie was czytam)
bo staramy się dopiero od stycznia ale jak to zobaczyłam to po prostu musiałam to wam wstawić 🤣 HIT
Screenshot_2022-03-06-23-37-30-033_com.instagram.android.jpg

Dziewczyny dzwonię do przychodni coby się umówić do okulisty na pakiet Medicover, a typiara do mnie, że terminy na kwiecień 😱 Nie chcę wiedzieć w takim razie ile czeka się na NFZ. Mówię jej, że pilne, że jęczmień wielki i bolący, a ona, że nic nie zrobi, jedynie przełączyła mnie na prywatny nr do babek z okulistyki, które nie odebrały telefonu i tyle... Zadzwoniłam na infolinię Medicover, że mają mi znaleźć na cito okulistę i mają dzisiaj lub jutro oddzwonić. No szczęka mi opadła!

Dziewczyny dzwonię do przychodni coby się umówić do okulisty na pakiet Medicover, a typiara do mnie, że terminy na kwiecień 😱 Nie chcę wiedzieć w takim razie ile czeka się na NFZ. Mówię jej, że pilne, że jęczmień wielki i bolący, a ona, że nic nie zrobi, jedynie przełączyła mnie na prywatny nr do babek z okulistyki, które nie odebrały telefonu i tyle... Zadzwoniłam na infolinię Medicover, że mają mi znaleźć na cito okulistę i mają dzisiaj lub jutro oddzwonić. No szczęka mi opadła!
A nie masz możliwość sprawdzenia online wszystkich opcji? Ja mam w pracy pakiet z PZU i elegancko mają wszystko na stronie wypisane. Najbliższy termin do pierwszego lepszego gina miałam na następny dzień.

A nie masz możliwość sprawdzenia online wszystkich opcji? Ja mam w pracy pakiet z PZU i elegancko mają wszystko na stronie wypisane. Najbliższy termin do pierwszego lepszego gina miałam na następny dzień.
właśnie to Medicover takie dupne jest... Miałam TuZdrowie i było lepsze. Na aplikacji Medicover można się umówić tylko do ich placówek (najbliższą mam 104km od siebie 😂) i zobaczyć jakie placówki współpracują z nimi. No i są 3 miejscówki, gdzie w jednej tylko przyjmuje okulista, no śmiech na sali. Zobaczymy co infolinia załatwi, jeśli nic im się nie uda, to umawiam w innym miejscu prywatnie, zapłacę i niech mi za rachunek oddają 😕

reklama
Witam się w 1dc.
Wczoraj myślałam ze umrę, nie wiem czy się czymś zatrułam ale rzygałam jak kot, do tego okropny ból żołądka i gorączka, od samego rana. Nic nie jem, a jak się czegoś napije to brzuch dostaje wariacji - nie wiem czy jelitówka panuje teraz?
Dzisiaj ledwo żyje, jestem zmęczona i odwodniona ale oczywiście mam takie objawy że na wizytę nie mogę się umówić tylko teleporada 🙄
Także czekam na to telepatyczne leczenie 🙄

Do góry