reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

No to ja nawet nie powinnam sie wypowiadać, ale ja w trakcie starań biorę leki nasenne wypisane przez psychiatre. Oczywiście lekarz wie o staraniach. Tylko że ja nie mam kłopotów ze snem a zdiagnozowaną bezsennosc.

reklama
A masz jakiś pomysł czemu są niewskazane dla ciężarnych?
Myślę, że dlatego, że nie były badane na ciężarnych, w ciąży zresztą wiele leków nie można stosować a mimo to lekarze zalecają brać. Tam są tylko zioła które można stosować u ciężarnych więc przy staraniach tym bardziej nie powinny zaszkodzić.

Hej dziewczyny, wrzucam Wam coś śmiesznego na dobranoc 😂 co prawda przywitałam się z wami w grudniu i od tej pory się więcej nie odzywałam (ale regularnie was czytam)
bo staramy się dopiero od stycznia ale jak to zobaczyłam to po prostu musiałam to wam wstawić 🤣 HIT
Screenshot_2022-03-06-23-37-30-033_com.instagram.android.jpg

Dziewczyny dzwonię do przychodni coby się umówić do okulisty na pakiet Medicover, a typiara do mnie, że terminy na kwiecień 😱 Nie chcę wiedzieć w takim razie ile czeka się na NFZ. Mówię jej, że pilne, że jęczmień wielki i bolący, a ona, że nic nie zrobi, jedynie przełączyła mnie na prywatny nr do babek z okulistyki, które nie odebrały telefonu i tyle... Zadzwoniłam na infolinię Medicover, że mają mi znaleźć na cito okulistę i mają dzisiaj lub jutro oddzwonić. No szczęka mi opadła!

Dziewczyny dzwonię do przychodni coby się umówić do okulisty na pakiet Medicover, a typiara do mnie, że terminy na kwiecień 😱 Nie chcę wiedzieć w takim razie ile czeka się na NFZ. Mówię jej, że pilne, że jęczmień wielki i bolący, a ona, że nic nie zrobi, jedynie przełączyła mnie na prywatny nr do babek z okulistyki, które nie odebrały telefonu i tyle... Zadzwoniłam na infolinię Medicover, że mają mi znaleźć na cito okulistę i mają dzisiaj lub jutro oddzwonić. No szczęka mi opadła!
A nie masz możliwość sprawdzenia online wszystkich opcji? Ja mam w pracy pakiet z PZU i elegancko mają wszystko na stronie wypisane. Najbliższy termin do pierwszego lepszego gina miałam na następny dzień.

A nie masz możliwość sprawdzenia online wszystkich opcji? Ja mam w pracy pakiet z PZU i elegancko mają wszystko na stronie wypisane. Najbliższy termin do pierwszego lepszego gina miałam na następny dzień.
właśnie to Medicover takie dupne jest... Miałam TuZdrowie i było lepsze. Na aplikacji Medicover można się umówić tylko do ich placówek (najbliższą mam 104km od siebie 😂) i zobaczyć jakie placówki współpracują z nimi. No i są 3 miejscówki, gdzie w jednej tylko przyjmuje okulista, no śmiech na sali. Zobaczymy co infolinia załatwi, jeśli nic im się nie uda, to umawiam w innym miejscu prywatnie, zapłacę i niech mi za rachunek oddają 😕

reklama
Witam się w 1dc.
Wczoraj myślałam ze umrę, nie wiem czy się czymś zatrułam ale rzygałam jak kot, do tego okropny ból żołądka i gorączka, od samego rana. Nic nie jem, a jak się czegoś napije to brzuch dostaje wariacji - nie wiem czy jelitówka panuje teraz?
Dzisiaj ledwo żyje, jestem zmęczona i odwodniona ale oczywiście mam takie objawy że na wizytę nie mogę się umówić tylko teleporada 🙄
Także czekam na to telepatyczne leczenie 🙄

Do góry