reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Witam się w 1dc.
Wczoraj myślałam ze umrę, nie wiem czy się czymś zatrułam ale rzygałam jak kot, do tego okropny ból żołądka i gorączka, od samego rana. Nic nie jem, a jak się czegoś napije to brzuch dostaje wariacji - nie wiem czy jelitówka panuje teraz?
Dzisiaj ledwo żyje, jestem zmęczona i odwodniona ale oczywiście mam takie objawy że na wizytę nie mogę się umówić tylko teleporada 🙄
Także czekam na to telepatyczne leczenie 🙄
Zdrowiej i kuruj się kochana!

reklama
byłaś już ma becie? 😎
Byłam,naczekałam się ponad pół h i jestem zesrana ze strachu 🤣 zrobiłam też proga ferrytynę żelazo i tsh bo w ciągu ostatniego miesiąca jebło sporo do góry ale zmniejszyłam tez dawkę po wynikach ze stycznia bo było ciut za niskie,a teraz chcę sprawdzić na ile znów poszło do góry i bedę musiała zwiększyć pewnie

Byłam,naczekałam się ponad pół h i jestem zesrana ze strachu 🤣 zrobiłam też proga ferrytynę żelazo i tsh bo w ciągu ostatniego miesiąca jebło sporo do góry ale zmniejszyłam tez dawkę po wynikach ze stycznia bo było ciut za niskie,a teraz chcę sprawdzić na ile znów poszło do góry i bedę musiała zwiększyć pewnie
Czekam na wyniczki <3

A mi się przypadkiem udało dostać na dziś na akcję organizowaną przez jedną z klinik, raz na jakiś czas robią "dzień leczenia niepłodności" i przyjmują lekarze że stolicy, specjalizujący się w tym. Mega się cieszę bo to mój pierwszy krok w tę stronę, badań już trochę mam i ciekawa jestem co taki lekarz powie w naszym przypadku i na co jeszcze pokieruje...

A mi się przypadkiem udało dostać na dziś na akcję organizowaną przez jedną z klinik, raz na jakiś czas robią "dzień leczenia niepłodności" i przyjmują lekarze że stolicy, specjalizujący się w tym. Mega się cieszę bo to mój pierwszy krok w tę stronę, badań już trochę mam i ciekawa jestem co taki lekarz powie w naszym przypadku i na co jeszcze pokieruje...
Super! Może akurat się czegoś nowego dowiesz :)

Boże, naprawde sie zastanawiam co sprowdza laski w ciąży na wątek staraczek z tymi wspaniałymi radami. No nie wiem. Jesteś w ciąży to sie ciesz, a nie dajesz uniwerslane rady laskom, gdzie każda ma inny problem i dawno już przerobiła to co taka tyiara radzi. No nie rozumiem.

reklama
Boże, naprawde sie zastanawiam co sprowdza laski w ciąży na wątek staraczek z tymi wspaniałymi radami. No nie wiem. Jesteś w ciąży to sie ciesz, a nie dajesz uniwerslane rady laskom, gdzie każda ma inny problem i dawno już przerobiła to co taka tyiara radzi. No nie rozumiem.
Ja to bardziej myśle, że to nie są laski w ciąży tylko fejkowe wpisy nastolatek którym się nudzi na lekcjach i bawią je takie rzeczy.

Do góry