reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

@Zazuu jak podajesz ovi wieczorem to liczysz owulacje na dzień podania czy kolejny?
Czas do owulki zależy też przy jakim pęcherzyku jest podany zastrzyk nie wymusza zasadniczo owulacji więc jak pęcherzyk jest już bardziej dojrzały w chwili podania to i krótszy czas będzie 🙂 Ja sądzę po swoich odczuciach że owulke mam 24-26 godz po podaniu np

reklama
No to u mnie się ta teoria nie sprawdza.
Pierwszy podany przy pęcherzyku 23 mm i pękł 2 albo 3 dni później. Drugi przy jakichś 19 może 20 i pękł 2 dni później
Czas do owulki zależy też przy jakim pęcherzyku jest podany zastrzyk nie wymusza zasadniczo owulacji więc jak pęcherzyk jest już bardziej dojrzały w chwili podania to i krótszy czas będzie [emoji846] Ja sądzę po swoich odczuciach że owulke mam 24-26 godz po podaniu np

Jak tylko skończyłam krwawić to usg i jazda. Miałam tylko z miesiąc słabsze endo
Czyli czekałaś na pierwszy okres, czy po zabiegu po kontroli odrazu działanie? Mój gin ost kazał czekać, ale na pewno nie będę już czekać 3mcy [emoji23] Mnie trochę to zastanawia/rozbija moje myślenie bo też mamy niby zacząć badać genetykę a na wyniki tych badań prywatnie też trochę się czeka... Aczkolwiek nie wiem sama czy chcę czekać bo genów i tak się nie leczy [emoji849]

reklama
Do góry