Z
zaz208622
Gość
Ze stymulacja i z ovitrelle
Ale w obu przypadkach byłaś bez stymulacji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale w obu przypadkach byłaś bez stymulacji?
No jeśli oba ze stymulacja to dziwne. Generalnie przy stymulacji rosną ciut większe pęcherzyki niż bez i dlatego podaje się czasami przy różnych wymiarach ale wiadomo że każdy jest indywidualna jednostka co do której ginekolog ma własne wyczucieZe stymulacja i z ovitrelle
Czas do owulki zależy też przy jakim pęcherzyku jest podany zastrzyk nie wymusza zasadniczo owulacji więc jak pęcherzyk jest już bardziej dojrzały w chwili podania to i krótszy czas będzie Ja sądzę po swoich odczuciach że owulke mam 24-26 godz po podaniu np
Raaaaany boskie to ile tych seksów ma być, wczoraj, dzisiaj rano, teraz tez i jeszcze przez trzy kolejne dni?! przecież tak się żyć nie daNo to u mnie się ta teoria nie sprawdza.
Pierwszy podany przy pęcherzyku 23 mm i pękł 2 albo 3 dni później. Drugi przy jakichś 19 może 20 i pękł 2 dni później
Najbezpieczniej chociaż w dniu zastrzyku i kolejne dwa dni ale patrząc na moje owulki to moja gin mówi że w dniu zastrzyku i dzień po choć my na to nie patrzymy jesteśmy 5 dni po zastrzyku i min raz dziennie działamy bo chcemy od 10 dni dla przyjemności jedynie rzecz jasnaRaaaaany boskie to ile tych seksów ma być, wczoraj, dzisiaj rano, teraz tez i jeszcze przez trzy kolejne dni?! przecież tak się żyć nie da
Ale mi nikt nie odpowiedziałAle naprodukowałyscie poszłam tylko na kolacje a tu 10 stron do nadrobienia ja w prezencie od samej siebie dostalam dzis tłustego owulaka wiec weekend szykuje się pracowity a jednocześnie relaks bo jutro zmykamy do SPA
Naszły mnie tez dzis dziwne refleksje typu "33 lata i zero dzieci" ..
No ale robie co mogę aczkolwiek smuteczek lekki jest
Dobra ja ci odpowiem okres przychodzi jak progesteron spadnie w okolice 1 lub <1. Ale jak szybko spada to nie wiem u mnie okres przychodził 3 dni po odstawieniu proga więc jutro powinnaś dostać myślęAle mi nikt nie odpowiedział
Nie jest to pewnik raz zbadałam proga w 2 dc i miałam 4 więc nie ma pewności z tym 1 poza tym nie badałam proga przed okresem ani w trakcie (taki incydentalny pomiar) więc nie mam wyczuciaDobra ja ci odpowiem okres przychodzi jak progesteron spadnie w okolice 1 lub <1. Ale jak szybko spada to nie wiem u mnie okres przychodził 3 dni po odstawieniu proga więc jutro powinnaś dostać myślę
4 to też okolice 1, nie? w sensie ze musi być niski noooo, nie czepiaj się po co ten jadNie jest to pewnik raz zbadałam proga w 2 dc i miałam 4 więc nie ma pewności z tym 1 poza tym nie badałam proga przed okresem ani w trakcie (taki incydentalny pomiar) więc nie mam wyczucia