C
Chemik97
Gość
Moje doświadczenie z niedawno skończonej ciąży w poniedziałek miałam progesteron 6,2 ng, a w czwartek czułam po sobie, że już prawie go nie ma i faktycznie dostałam okres. Wydaje mi się, że w przypadku gdy się bierze luteinę to może być troszkę dłużej, kiedyś chyba czytałam, że do tygodnia po odstawieniu, ale nie chcę Cię okłamać. W każdym razie z dużo większej wartości musi spaśćDziewczyny jak szybko spad progesteron? Jest to jakoś określone ze ileś na dzień? i przy jakiej wartości przychodzi @? W środę robiłam i beta była żadna a prog 26 ponad, w ten dzień odstawiłam luteinę i dzisiaj powinnam mieć @ ale cisza No i zastanawiam się jak długo to może jeszcze potrwać bo nie ukrywam ze już bym chciała dostać jak wszystkie którym się w tym cyklu nie udało
Dajcie znać jak macie doświadczenie jakieś w tym temacie
Lepiej uważaj, bo mi też nie pasowały odczuwane objawy do wyniku testu i co, pozytywny dopiero 15dpoJak już pisałam na marcowych mój test był na wybielaniu z Michaelem Jacksonem więc raczej nici z tego cyklu (dziś 10dpo), alw peogesteron muszę mieć wysoki bo temperatura mocno w górze, a cyce to jak nie moje - bolą niemiłosiernie