reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny jak szybko spad progesteron? Jest to jakoś określone ze ileś na dzień? 🙈i przy jakiej wartości przychodzi @? W środę robiłam i beta była żadna a prog 26 ponad, w ten dzień odstawiłam luteinę i dzisiaj powinnam mieć @ ale cisza No i zastanawiam się jak długo to może jeszcze potrwać bo nie ukrywam ze już bym chciała dostać jak wszystkie którym się w tym cyklu nie udało 😞
Dajcie znać jak macie doświadczenie jakieś w tym temacie 😘
Moje doświadczenie z niedawno skończonej ciąży 😂 w poniedziałek miałam progesteron 6,2 ng, a w czwartek czułam po sobie, że już prawie go nie ma i faktycznie dostałam okres. Wydaje mi się, że w przypadku gdy się bierze luteinę to może być troszkę dłużej, kiedyś chyba czytałam, że do tygodnia po odstawieniu, ale nie chcę Cię okłamać. W każdym razie z dużo większej wartości musi spaść
Jak już pisałam na marcowych mój test był na wybielaniu z Michaelem Jacksonem więc raczej nici z tego cyklu (dziś 10dpo), alw peogesteron muszę mieć wysoki bo temperatura mocno w górze, a cyce to jak nie moje - bolą niemiłosiernie 😂
Lepiej uważaj, bo mi też nie pasowały odczuwane objawy do wyniku testu i co, pozytywny dopiero 15dpo 😂😂😂

reklama
Moje doświadczenie z niedawno skończonej ciąży 😂 w poniedziałek miałam progesteron 6,2 ng, a w czwartek czułam po sobie, że już prawie go nie ma i faktycznie dostałam okres. Wydaje mi się, że w przypadku gdy się bierze luteinę to może być troszkę dłużej, kiedyś chyba czytałam, że do tygodnia po odstawieniu, ale nie chcę Cię okłamać. W każdym razie z dużo większej wartości musi spaść

Lepiej uważaj, bo mi też nie pasowały odczuwane objawy do wyniku testu i co, pozytywny dopiero 15dpo 😂😂😂
o nie! 15dpo to zdecydowanie za późno, prędzej mnie krew zaleje (i to dosłownie 🤣)

Ja sie witam z wami w 39 dc🤦‍♀️ temperatura wczoraj 36.75, dzisiaj 37.07. Przeciągam w czasie zrobienie testu... ale myślę że kupie dwa, jeden zrobię jutro, drugi w czwartek jeżeli faktycznie ta owulacja była w piątek zeszly.
Powiedzcie mi które testy są najczulsze?

Aaa dla oderwania głowy, wybieram się dzisiaj do Ikei, wykorzystać kupony rabatowe!
Polecam jak ktoś ma, nic tak nie odrywa od myślenia jak zakupy.

U mnie to chyba grubsza sprawa, bo najpierw zajady, a teraz mam najprawdopodobniej jęczmień na powiece pod brwią... Chyba jakiś bakter się przypałętał 😠 Muszę się do okulisty umówić...

Dzięki dziewczyny 😘
Ja oczywiście dalej czekam na @.
Dzisiaj 15 dpo (No chyba ze jestem kosmitką to 13) i tak mi przeszło żeby test zrobić ale przeczytałam wpisy Wasze i nie robię 🙈

Ja sie witam z wami w 39 dc🤦‍♀️ temperatura wczoraj 36.75, dzisiaj 37.07. Przeciągam w czasie zrobienie testu... ale myślę że kupie dwa, jeden zrobię jutro, drugi w czwartek jeżeli faktycznie ta owulacja była w piątek zeszly.
Powiedzcie mi które testy są najczulsze?

Aaa dla oderwania głowy, wybieram się dzisiaj do Ikei, wykorzystać kupony rabatowe!
Polecam jak ktoś ma, nic tak nie odrywa od myślenia jak zakupy.
Najlepiej kup pink testy -czułość 10, są w rosmann 🙂

reklama

Załączniki

• 62401f0d-cca1-4b7a-9a39-d52eadbfd950.jpg
    62401f0d-cca1-4b7a-9a39-d52eadbfd950.jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 39
Do góry