reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Cześć dziewczyny. Pisałam do Was ostatnio po wizycie, ale nie jestem na bieżąco z postami i nadrabiam, zostało 100stron 😁 u mnie dzisiaj 12dc, testy owulacyjne negatywne... Może nadal nie bedzie owulacji, jak w poprzednim miesiącu, sprawdzimy to na wizycie 9.03.

A dzisiaj czeka mnie wizyta u dentysty, która bardzo długo odkładałam... I trochę się boję, ale jest to coś co cche załatwić bo wiem że stan zębów ma wpływ na cały organizm 😔😔
A wcześniej miałas owulację? Bo ja to nie mam w ogóle 🙄

reklama
A wcześniej miałas owulację? Bo ja to nie mam w ogóle 🙄
Dopiero w poprzednim cyklu byłam na monitoringu i nie było owulacji... Wcześniej robiłam testy owulacyjne i zdarzaly się pozytywne, ale ciąży jednak nie było.

Lekarz zalecil inozytol i pije Prenacaps Ovi. dzisiaj też odbieram badania które zlecił i dorzuciłam do tego AMH, jestem ciekawa co wyjdzie...

A mi sie chyba zajady robią 😭 Najpierw myślałam, że to ananas mnie poszczypał, ale dzisiaj już wiem, że kluje się tam to *****! Już nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam zajady - zabijcie mnie 😣
Niedobór żelaza albo...nie żebym Cię nakręcała ale w zeszłym roku walczyłam z zajadami przed @ i po tygodniu okazało się że to cionsz🤣🤞🤞

reklama
Do góry