reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Dopiero w poprzednim cyklu byłam na monitoringu i nie było owulacji... Wcześniej robiłam testy owulacyjne i zdarzaly się pozytywne, ale ciąży jednak nie było.

Lekarz zalecil inozytol i pije Prenacaps Ovi. dzisiaj też odbieram badania które zlecił i dorzuciłam do tego AMH, jestem ciekawa co wyjdzie...
Nieraz zdarzy się cykl bezowulacyjny, ale powiem Ci z autopsji, że jak się zdarzą dwa takie pod rząd, to znaczy, że tej owulacji nadal nie będzie. I niech łaź jak ja pół roku do lekarza tylko po to, żeby Ci potwierdził co miesiąc, że owulacji nie ma, tylko na następnej wizycie żądaj leków stymulujących, bo stracisz tylko czas jak ja

nie nakręcisz mnie 🤣 Nie w tym cyklu 😂 Chyba faktycznie sprawdzę sobie poziom żelaza... Ktoś wie jak szybko na to zadziałać?
Jak żelazo to i ferrytyna :D a zajady podobno robią się właśnie z niedoboru b12. Ja w ogóle polecam zrobić sobie badanie witamin i takich innych bo ciekawych rzeczy się można o sobie dowiedzieć xD

Jak żelazo to i ferrytyna :D a zajady podobno robią się właśnie z niedoboru b12. Ja w ogóle polecam zrobić sobie badanie witamin i takich innych bo ciekawych rzeczy się można o sobie dowiedzieć xD
Ja miałam zajady z wit b12 w górnej granicy normy,przeszło 800 za to ferrytynę miałam 16 a żelazo 70

jessuuu, a ja wczoraj robiłam na obiad steki wołowe, bo mnie taka ochota na miecho właśnie takie naszło 😱 Może mój organizm domaga się żelaza? 🤣 Nie wiem po co staraczki te witaminy biorą jak i tak potem niedobory wychodzą 😂 Faktucznie kupię sobie jakąś maść z witaminą b

Ej dziewczyny a jak mi wyszła ferrytyna 36 to jest spoko czy źle? Niestety bez żelaza bo mi konował nie chciał skierowania dać xD

reklama
Do góry