reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

U mnie dziś temoeratura poszła troszkę do góry (choć i tak jest niska, ale wzrost o 00,12) i wczoraj miałam apogeum śluzu płodnego, ale co z tego, jak zaraziłam chorobą męża i ten teraz umiera i już wczoraj nie dał rady 😐 Jak nie urok, to sraczka 😂

reklama
U mnie dziś temoeratura poszła troszkę do góry (choć i tak jest niska, ale wzrost o 00,12) i wczoraj miałam apogeum śluzu płodnego, ale co z tego, jak zaraziłam chorobą męża i ten teraz umiera i już wczoraj nie dał rady 😐 Jak nie urok, to sraczka 😂

O matko współczuje, ja tak miałam dwa poprzednie cykle. Od paru miesięcy siedzę w domu rodzinnym bo wykańczamy mieszkanie i w każdym miesiącu ktoś jest chory! W grudniu brat przyniósł koronę... Już jak słyszę kichnięcie to dostaje palpitacji serca :p

U mnie od wczoraj testy owulacyjne pozytywne. Zobaczymy co z tego będzie ale dziś jakieś fatalne samopoczucie... Że chyba średnio coś zdziałamy.

O matko współczuje, ja tak miałam dwa poprzednie cykle. Od paru miesięcy siedzę w domu rodzinnym bo wykańczamy mieszkanie i w każdym miesiącu ktoś jest chory! W grudniu brat przyniósł koronę... Już jak słyszę kichnięcie to dostaje palpitacji serca :p
w poprzednim cyklu też Nas choroby złapały... 😪 Mam nadzieję, że to już ostatnie... Zakończenie roku z przytupem 😂

Ja to chyba odpocznę psychicznie jak pójdę na swoje. Mama pracuje w szkole i co rusz jakieś nowe wirusy, od września to ona częściej na l4 lub kwarantannie (bo z kimś pozytywnym kontakt) niż w samej szkole..

Karola270984 mnie po covidzie rok temu to ponad miesiąc kaszel męczył.

Dużo zdrówka nam Wszystkim 😘

reklama
Do góry