reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny do którego dnia cyklu łyka się wiesiołka ??ktoras z Was brała może castagnusa??
Ja biore castangusa, teraz drugi cykl, poza obniżeniem prolaktyny juz w pierwszym cyklu nie zanotowałam żadnych zmian. Ja go biore tak do 17 dc, potem mam zalecony progesteron wiec nie chce się tak faszerować i przez 10 dni biore tylko ten prog i witaminę D. Później od 1 dc znowu biore castangusa. Chociaż wiem ze dziewczyny pisały ze mozna brac non stop przez 3 miesiące i potem przerwa

reklama
Ja biore castangusa, teraz drugi cykl, poza obniżeniem prolaktyny juz w pierwszym cyklu nie zanotowałam żadnych zmian. Ja go biore tak do 17 dc, potem mam zalecony progesteron wiec nie chce się tak faszerować i przez 10 dni biore tylko ten prog i witaminę D. Później od 1 dc znowu biore castangusa. Chociaż wiem ze dziewczyny pisały ze mozna brac non stop przez 3 miesiące i potem przerwa
a olej z wiesiołka bierze się cały czas ??

Wiesiołek bierzemy do owulacji :)
Dziekuje kochana. Zrobiłam dzisiaj wszystkie wyniki i nawet cały panel tarczycowy mam dobry łącznie z przeciwciałami. Z ciekawości zrobiłam hemoglobinę glikowana żeby zobaczyć czy cukier z 3 mies mam dobry i wszystko dobre..
czy orientujecie się w temacie brania testosteronu przez faceta a płodnością ??

Moje wyniki z tarczycy chyba dobre ?

Załączniki

• IMG_2106.jpg
    IMG_2106.jpg
    300 KB · Wyświetleń: 77
Według mnie kreska powinna być ciemniejsza. Ale jeżeli masz śluz płodny to działajcie. Owu już blisko. A mogą być dwie opcje: albo pominęłaś albo pik jeszcze przed Tobą.
Chyba nie pominęłam (chyba że trwa kilka godzin np w nocy) bo testuje 2x dziennie od 3dc. I w ciągu tych wymaganych 10 minut na odczytanie testu nie wychodzą mocniejsze kreski, tylko po czasie. Idę zaraz do apteki i kupię takie strumieniowe, może one coś pokażą.

reklama
Do góry