reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

Jak się zaczynaliśmy starać 10 miesięcy temu to obiecałam sobie, że urodzę w 2022 ;D To jakby moja ostatnia szansa 😅 A Ty?
Ja też bym mega chciała jeszcze w tym roku, bo za rok będę rok starsza 😂 ja narazie tak na chłodno do tego podchodzę, bo nawet jak mi się uda wyhodować jajko (nie mam w ogóle owulacji), to boję się, że pęcherzyk nie pęknie. I gin mi wczoraj powiedziała, że miała tutaj taka pacjentkę jak ja i udało jej się w trzecim cyklu zajść. Strasznie chce w tym cyklu, ale nie chce się rozczarowac

reklama
ohoho czyli zaraz czekają Cię gorące chwile :D powodzenia!
Tak jest, dzisiaj wskakuje na starego 😀
Miłego dnia moje laski! Już prawie weekend!
Niech każda dziś zrobi coś dobrego dla siebie: zje pyszne jedzenie, pójdzie na spacer, zrobi maseczkę, 5 minut jogi, kupi łady ciuch.
To rozkaz od Waszej matrony 😂😂
Ja dzisiaj jadę po drugą turę zakupów dla Ukraińców, tym razem nie na wysyłkę ale dla przyjezdnych rodzin pracowników z naszego zakładu, wiec dzisiaj idę kupować pampy, oliwki, szampony, kaszki, grzechotki🤩 uwielbiam takie zakupy, wyobrażę sobie, ze robię je dla siebie 😂 łapię się? 😆

Ja dzisiaj jadę po drugą turę zakupów dla Ukraińców, tym razem nie na wysyłkę ale dla przyjezdnych rodzin pracowników z naszego zakładu, wiec dzisiaj idę kupować pampy, oliwki, szampony, kaszki, grzechotki🤩 uwielbiam takie zakupy, wyobrażę sobie, ze robię je dla siebie 😂 łapię się? 😆
Łapiesz :D

super, miłego wskakiwania :D
U mnie zaraz okres to bedzie przerwa, a potem nowyyy cykl starań, 21 już. Czy to się kiedyś kurde uda?

Ja też mam tak, że wchodzę do sklepu odzieżowego i nie potrafię przejść obojętnie obok ciuszków dla dzieci 😁 wyobrażam sobie co bym kupiła mojemu dziecku, zachwycam się małymi pluszowymi króliczkami itp 😂

Ja nieśmiało się nastawiam na ten, bo pierwszy raz będzie stymulowany, ale jak mi dojdą niepękające pęcherzyki to chyba padne xD
Ja się mega nastawiłam na ten cykl, bo pierwszy raz ovitrelle, ale zaraz po nim rozłożyło mnie choróbsko i jakoś tak wewnętrznie czuje, ze mój optymizm sięga właśnie poziomu minus milion 🙄

Plan na ten cykl mam tylko taki. Z supli biorę tylko metylowany kwas foliowy, inozytol, witaminę D.
Przed owulką dla mnie i starego ACC Optima.
11 drożność.
Może co s i tam przedmuchają...

reklama
Do góry